hits

Skjønnhet

Sommerens beauty Produkter

 

Når du reiser på tur, bør du pakke smart og lett. Disse produktene er alltid med meg på sommerferie:

Kompakt pudder fra Babor. Lett å dekke over små kviser og ujevnheter. Dessuten etterlater den en naturlig look som oser av freshness!

 Mmmm! After Sun gir alltid minner eller forhåpninger om ferie. Denne fra Biotherm dufter svakt og deilig. Egner seg til han og henne. Den perfekte kremen Apres Sun!

 

Skin Food fra Weleda er alltid med meg på flyreisen og sågar på stranden. Den healer og etterlater ingen-ingen- ingen tørre partier på huden. Ikke bruk den for mye i ansiktet, da den er meget fet. Men dette er den perfekte all rounder!Hva blir sommerens duft? L'eau fra Biotherm dufter søtt og friskt. Akkurat slik en sommernatt skal være. Denne solfaktoren med SPF50 kommer med noe ekstra: Litt glød! Til deg som ikke liker makeup, får du her herlig shimmer til ansiktet. Til tross for høy faktor, får du ikke kviser av den. Jeg har hatt den med til fjells som til strand- og denne leverer!

 

Ultra Sensitive Tint fra Dermalogica har vært en trofast følgesvenn i mange år nå. Jeg bruker den som BB-cream og den etterlater en naturlig look. Min kjæreste, for eksempel, er glad for at jeg ikke bruker sminke- ergo han ser ikke at jeg bruker denne herligheten. Storfavoritt!


Kiehl's har ikonstatus i Amerika. Det gamle apotekermerket har en rekke gode hudpleieprodukter til han og henne. Denne solkremen dufter ingenting, og egner seg til hele familien. Perfekt til deg som liker å slikke sol uten å bekymre deg for solskader. 

 

 

En mild skrubb til ansiktet, bruker jeg hver dag i solvarmen. Denne fra Bliss mikrofolierer meget bra! Æsj- det er alltid ekkelt å se fremmede folks føtter. Og mine er ikke spesielt flatterende. Men takk for gelelakk! Da har jeg farge på hele sommeren!

 

Min toalettmappe inside out. 

God sommer!

 

Den perfekte bursdagsgaven!

 

 

 

 Det svenske motehuset Dagmar er kjent for sin coole, stilrene og arty sans. Nå har de teamet ut med skjønnhetsmerket Decleor og laget en aldeles fjong toalettmappe. Decelor er kjent for sin ekspertise innen hud og kropp, og når to sterke brands møtes blir det va va voom. 

I toalettmappen følger små testere av kremer som egner seg på tur. Jeg bruker Decleor mye i vintersesongen da jeg sliter med tørr hud. Solkremene er også svært gode.

Toalettmappen er i kanvas og gjør seg godt på baderomshyllen. Du finner den hos din nærmeste hudpleier. 

Er ikke dette en perfekt bursdagsgave? Jeg vil konkludere med et ja. 

(Omtale av produkt.)

 

 

 

Glødende Gudinne

Jeg liker å glitre litt når jeg er i sommervarmen. Maestro serien fra Armani gir en herlig shimmereffekt til kinnbein og kropp. Skal du i bryllup, sommerfest eller er du fan av Kleopatra, er denne noe å ønske seg. 

Det er litt underlig, for jeg er kanskje den minst jålete jenta av mine venninner. Men å bade i produkter og leke med dem, gir meg en nostalgisk glede. Det minner meg om barndommen min. Så jeg bruker sminken min i skjul, så tar jeg den av når jeg er sosial. Er ikke det litt rart? Min kjæreste synes det er sjokkrart. Men menn synes så mangt er rart. 

Jeg vil si at vi ikke bør høre på våre menn når det gjelder småting. Eventuelt høre med ett øre. 

Akkurat nå befinner jeg meg ved bassenget helt alene og jeg skal smøre meg som en glitrende stjerne.  Solen kiler og jeg smiler. 

(Produktet er fått til test av produsent.)

#armani

LIP HIPP

 

 

Duse ferskenfarger som skinner glansfullt på leppene dine.  Jeg bruker lite sminke, men lipgloss har jeg alltid i vesken min.  YSL har en renessanse innen mote- og skjønnhet om dagen- og det er kanskje ikke så rart med logoens tilbakekomst. YSL logoen er tres majestetisk og glamorøs. Kvalitet og tradisjoner signaliserer den også. 

En veske koster langt mer enn leppestift, derfor velger jeg sistnevte. Men jeg får følelsen. Følelsen av å være i en elegant storby når jeg tar lipglossen ut av vesken for å bruke den. En god merkevare handler om følelser. Her får jeg følelsen av va va voom, optimisme, kreativitet og forventninger til ferie. 

 
Det er bedre å vinke enn og ha hendene i lomma.

 

 

 

 


 

 

Jeg er så glad i å vinke. Jeg vinker til alle tyske biler for eksempel. For å vise alle de tyske turistene at nordmenn er så sjokk blide folk. Jeg elsker å vinke fra båt og ferje. Da veiver jeg noe ukontrollert, kanskje. Sitter jeg på buss og møter en annen buss- ja da slenger jeg armen opp til en vink da også. 

Her vinker jeg fra Turtagrø. 

Som dere vet er jeg like glad i å reise som og vinke. Og med meg har jeg alltid Ultra Sensitive Tint fra Dermalogica. Denne kremen med farge gir meg glød og solbeskyttelse med faktor 30. Huden min blir alltid best med denne kremen. Til tørre håndflater, albuer og munn tar jeg fram Kløvervaselinen min. Jeg liker den best fordi den er retro, og kan neppe med hånda på hjertet si at dette er det beste produktet i verden, men når noe ser fint ut- blir det også bra. 

Nå skal jeg vinke fra balkongen min. Jeg er sikker på at det står noen der nede. Jeg tror en kommer lengre med et vink, enn å ha hendene i lomma. 

 
Ikke bli en rosin!

 

 

 

 

 

Fakta eller myte: 90 prosent av solen aldringstegn kommer av sol. Det er fakta!

Så hvorfor bli en rosin når du er en drue?

 

Når en velger solkrem. Hva slags ingredienser bør en se etter? Jeg mailet med eksperten og fikk dette til svar:  

 

Bredspektret UVA og UVB beskyttelse, UVB med SPF minimum 15 og UVA beskyttelsen medium til høy. Om du skal velge kjemisk eller fysiske avhenger av flere faktorer som hudtype og sensitivitet. I tillegg til filtrene er det stor forskjell på ulike solkremer. De mest avanserte solkremene benytter ny forskning som går ut på å benytte tilleggs ingredienser og en ny form for liposomteknologi for å gi solproduktene mer effektiv beskyttelse, redusere mengden frie radikaler på et helt annet nivå enn det UV-filtrene kan gjøre alene, samtidig som at produktene skal behandle den enkeltes hudtilstand og føles behagelig på huden. 

Dette forteller Ann Kristin Stokke som er fagsjef i Skintific. 

 

Hvor ofte må en smøre seg med solkrem?  

 

Påfør 30 minutter før soling og gjenta hver annen time. Det aller viktigste når du bruker solbeskyttelse, er å sørge for at du bruker nok produkt for å sikre ønsket faktor. Det er som regel én teskje for ansiktet, og  1/8 kopp for kroppen. I dette tilfellet er det gamle ordtaket sant?.hvis lite er bra, må mer være bedre. Kreftforeningen anbefaler også å påføre solbeskyttelse annenhver time, forteller Ann Kristin. 

 

Selv sverger jeg til solkremtuber som er lette å ha med på tur. Denne fra Biotherm passer lett i topplokket eller i clutchen, for den saks skyld. 

Påskeegget mitt.

 

Mitt påskeegg rommer ikke godis, men en 14 dagers ampullekur som får huden til å stråle! Ampullene bak lukene skal gi huden intens fuktighet, glød og spenst. Jeg får dessverre ikke lov av kjæresten min til å pakke denne med meg på fjellet- men da får jeg bare åpne opp alle lukene før jeg drar. Fjong til fjells! 

Du finner det fine påskeegget på din nærmeste hudpleiesalong. En flott venninnegave!

 

(Egget har jeg fått til omtale av produsent.) 

Bombe! Granateple

 Da jeg så på siste sesong av House of Cards så jeg de spiste granateple.  Dette skal visstnok være verdens sunneste frukt. Massevis av antioksidanter, den skal motvirke kreft og sågar booste opp ditt sexliv. Lekker er den også. Som pynt!

 

Fun fact: Granateplet har også en opphøyd stilling utenfor kjøkkensfæren.  Frukten ble dyrket allerede i forhistorisk tid, og ble ansett for å være en hellig frukt av både egyptere og jøder.  Den skulle angivelig inneholde 613 frø, like mange som lover i Det gamle testamentet. I buddhismen regnes granatepler som en velsignet frukt, i likhet med fersken og sitron. (Kilde: klikk.no)

Dette er altså en juvel av en frukt. 

Skal vi dele? 

Lancôme fyller 80 år!

 

 

 

  

Hun har alderen til bestemor. Men når Maison Lancôme fyller 80 år- er det med grasiøs stil og kontemporær sexyness. 

Lancôme er et hus fylt med skjønnhet, magi og duft. Ahhh!

Lancôme ble grunnlagt i 1935 da Armand Petitjean presenterte sine første parfymer på verdensustillingen i Brussel. En kolleksjon av 5 sanselige duftinntrykk og stemninger skapt av en lidenskapelig kjenner og samler av essenser og eksrakter. Det ble starten på Lancômes legendariske portefølje av dufter. 

Vi har alle et forhold til merket.  Enten i form av en maskara, duft, krem eller neglelakk. Selv sverger jeg til deres leppestifter som gir meg en parisisk vibrasjon. Med ambassadører som Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o og Lily Collins- er dette et av verdens største skjønnhetshus. 

Det var en ære å bli invitert på feiringen i dag. En rekke journalister og bloggere møttes til lunch på den franske ambassaden og absorberte dufter og inntrykk, og vi fikk et dypdykk i DNA-et til Maison Lancôme. Det er liksom ikke hver dag jeg blir invitert på den franske ambassaden. Min mor som er fransklærer er nok veldig misunnelig. 

 

Her ser dere meg med verdens beste Ingeborg. Jeg elsker Ingeborg. Men det blir mellom oss. (Hun blir fort høy på pæra.)

Men nok luksus for i dag. Nå skal jeg ta av meg fuskepelsen og sette på meg skiklær. 

 

 

Ta ta!

 

Foto: Hannah Narvhus

 

Månedens må-ha

  

Jeg er egentlig veldig lite jålete, men så er jeg egentlig veldig jålete likevel. Kall det dårlig selvinnsikt. Eller det motsatte?

Hvorfor jeg samler på kremer og dufter- aner jeg ikke. Det føles som jeg leker når jeg sitter på badeværelset mitt og tester ut nyheter. Ergo er anti-aging produkter blitt mitt nye leketøy? 

For noen uker tilbake ble jeg sminket av den talentfulle makeup og hårstylisten Corinne Skau fra Wickedhouse. Hun bruker en del produkter fra Babor. Skinovage er en BB-cream som smelter på huden min med en etterlengtet følelse av glød og gyllen farge. Faktoer 30 har den også- som er meget bra for meg som ferdes i hardt vær. 

Carita-produktene er jeg også en tilhenger av. Lagoon Bath serien dufter så godt at jeg smiler! Og huden føles fresh og frisk ut etter påføring. 

På flyplasser unner jeg meg alltid en ny duft. Nå har endelig Tom Ford også komme til Norge og selges kun på Gimle Parfymeri, men er du ute på vift er Black Orchid et tips. Jeg unner meg et par sprut av denne på kvelden og sitter med armen foran nesa og mmmmmm. Duften er nokså sterk og anbefales ikke til dagbruk, men klarer du å være moderat- kjør på!

 

 

Hollywood Sunday
 

  

God søndag til dere. 

La oss starte uken en tone glamorøst! 

 

YSL sine fargepalletter for våren oser av parisisk  subkultur-eleganse. Det er en liten oktav røft med undertoner av rock chic og metall. Den røde leppestiften vil tilføre tidløs femininitet. Voila!

 

 

Proenza møter Kløvervaseline

 

 

 

 Denne lille puddel-Proenza vesken har jeg lånt for dagen. Petit liten sak som passer til deg som liker å pakke sjokklett. Den blir litt for liten for meg. Men tendensene denne våren er små vesker. Less is more- som dom sier på landet. 

Hva synes du om den lille vesketrenden?

I min veske har jeg alltid noe til leppene mine. Ved siden av telefon og nikotinfri snus er dette elementer som får dagen min til å bli helt ok.

Er du på budsjett kjøp en herlig liten retro sak: Kløver Vaselin! Jeg digger designen og produktet. Det minner meg litt om min farmor. Denne kan brukes på sprukne albuer, lepper og på kroppen. Den er jo selvsagt litt klissete, men det handler om å bruke et produkt med måte. Når var det sist gang du fikk tipset om et skjønnhetsprodukt til under 50-lappen?

Er du på moderat budsjett har Kiehl's gode varianter. Også denne lille tuben som har navnet Lip Balm er gunstig i pris og god i kvalitet. 

Hvis jeg skal sammenlikne dem så vinner nok Kiehl's for sitt gode leppefokus- men Kløvervaseline skårer godt som en allrounder. 

Begge tipsene har nærmest en heroisk status i det farmasøytiske miljø. 

Dagens siste tips: Smil etter påsmøring. Da vil du med ett føle deg lettere til sinns- selv om du kanskje har en dårlig dag .

 

Fotocred: Sara Johannessen 

Red LIPS 

Røde lepper har fått en renessanse blant fashionistaene. Bruk lite makeup til røde lepper. Det gir en parisisk look. 

Skal du kline med kjæresten pass på at du ikke berører skjorten hans. Menn hater visstnok å få leppestift på skjorta. Det gjør i alle fall mannen min. Han er dog en fjellets mann. 

 

Prosjekt perfekt overflate

 

 

 

Huden min blir sjokktørr om vinteren. 

Nå som jeg er på budsjett bruker jeg først Weleda i ansiktet- kjempe lite- for denne allround kremen er "grisete". Deretter tar jeg på meg litt foundation. Ikke mye for jeg vil ikke se ut som en porselensdukke eller en stygg glamourmodell.

Jeg bruker en tørr foundation om vinteren, siden jeg har en fuktrik krem. YSL eller Dior har gode varianter- synes jeg. 

 

Kulda gir rødsprengte blodkar i ansiktet. Jeg har fått dem selv. Jeg hadde selvsagt aldri byttet fjellet mot perfekt hud- men en kan forebygge. 

Bruk en fet krem om vinteren. Dette forebygger. Beskytt også ansiktet ditt med skjerf/buff- slik at minusgradene ikke tærer direkte på den. Rødsprengte blodkar kan fjernes ved hjelp av laser- men det er billigere å forebygge! Mange får også sprengte blodkar post-graviditet. 

Synes du en fet krem blir litt for grisete til morgenstellet- legg deg med den om kvelden. OBS! En fet krem kan gi acne. Men tenker du den gyldne middelvei og bruker den et par ganger i uken, bør det gå bra. 

Personlig elsker jeg kulda. Jeg blir glad når jeg må kjempe meg gjennom vær og vind. Jeg burde flytte til Finnmark. 

 
Slik får du silkemyk hud

 

 

 

 

 

Volcanic Heatpack! 

Jeg la meg inn i går og testet behandlingen Volcanic Heatpack fra Babor. Dette er stimulerende, avslappende og oppstrammende kroppsbehandling.  

 Med strykende bevegelser fikk jeg oppstrammende oljer over hele kroppen. Deretter ble kroppen strødd med salt som deretter ble massert inn til en effektiv peeling. Denne ble så fjernet med varme kompresser og huden føltes silkemyk.  Så var det tid for leireinnpakning. Jeg ble pakket inn i plast og tepper, og lå som en liten mumie og sov.

Jeg våknet sakte av at noen masserte hodebunnen min.

Er du på budsjett, noe de fleste av oss er (jeg fikk behandling til test av produsent!)- unn deg en time out hjemme. Har du badekar- lag et lite spa på badet. Duftlys og aromatiske oljer i vannet gjør susen. Har du ikke badekar- skru på varmekablene og transformer badet til et ferieparadis med fargerike pledd på gulvet. Sett deg på badegulvet- lakker tånegler og pust med magen. Vi trenger varme og kos på denne årstiden. 

Dagens best tips mot tørr vinterhud på budsjett: Smør deg med olivenolje om kvelden! Du våkner opp til silkemyk hud. 

 
 

(Behandlingen fikk jeg til test av produsent.)

 

RENS HUDEN DIN

 

 

I går hørte jeg at kvinner får 20 kilo sminke på huden sin i løpet av et liv. Er det så rart at vi ages når vi kliner på oss så mye? Når alt vi vil er å anti-ages?

 

God hudpleie er rens av huden. Få vekk kremer, foundation og sminke. Renser du ikke vil du se ut som en rosin før du fyller 40. Forebygg. Vær smart. Du pusser jo tennene dine to ganger om dagen- hvorfor ikke rense ansiktet også?

Du tar deg tid til å sminke deg. Da tar du også tid til å rense huden. 

Jeg har akkurat testet ut de siste nyhetene fra Biotherm. Biosource heter serien.  Dette er visstnok en transformerende hudpleierens som renser og fukter huden. Den passer alle hudtyper og er god i pris. Liker dette.

Slik bruker du den: Varm opp en liten mengde av Balm-to-oil i hendene mens du forsiktig smelter teksturen. Masser så på tørr hud i sirkulære bevegelser. Skvett på vann, som skaper en melkeaktig emulsjon, før du renser grundig for en renset hud .

 

Vi ses over vasken! 

#Biotherm #testavprodusent

 

Test av laser

 

 

Jeg er veldig dårlig til å barbere meg. Jeg får nesten alltid inngrodde hår og arr etter barbering.  Derfor har jeg forsøkt laser.    

Å fjerne uønsket hårvekst med laser er en trygg måte å bli hårfri på, men behandlingen gir ikke permanent resultat, og ikke alle har riktig hårfarge eller hud til å få effekt av behandlingen. Dette sier Norsk Helseinformatikk.    

Grunnregelen for alle laser er at håret alltid må være mørkere enn huden, ellers fungerer det ikke. Det skyldes at laserstrålen treffer alt pigment, selv det som finnes i huden.  

Jeg setter på meg funky briller. Så tar sykepleieren er liten boremaskin (?) og starter å etse bort hårene. Det svir skikkelig. Ja, det svir!

 For mine armer trenger jeg 6-9 behandlinger med laser. Jeg har sjokkmye hår. Sterke røtter. Hele pakka.

Èn behandling koster ca 1500 kroner, så det er jo litt dyrt. Hittil har jeg forsøkt 3 behandlinger og jeg synes det er fint å ha arrfrie armhuler!  

De fleste klinikker sier at de fjerner håret permanent. Men dette er ikke helt riktig.  

Norsk Helseinformatikk sier:  Ifølge amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har ikke behandlere i USA tillatelse til å hevde at en behandling gir permanent fjerning av hår, men at det kan gi en permanent reduksjon i antall hår. Dermed blir slik hårfjerning definert som langvarig, stabil reduksjon av hår.    

Laser blir brukt ved stadig flere kosmetiske behandlinger. En av disse er fjerning av uønsket hårvekst. Nye lasere kan trygt og effektivt fjerne uønsket hår fra ansiktet og kroppen din, og effekten kan være langvarig.      

 #testavprodusent #elitehelse

Partyklart ansikt

 

 

 

1) Elisabeth Arden Flawless Future Caplet Serum. Dette vidunderserumet består av hvite perler som brister når du aktiverer ingrediensene (skrur i korken). Et glødende ansikt er resulatet!

2) Leppestift fra Chanel. Den ser bare så lekker ut- men velg gjerne rødt i desember. 

3) Carita Progressif Anti-Rides. Dagen derpå? Bruk denne gelémasken til øynene i 15 minutter- og du er atter klar. 

4) Diorskin Concealer. Denne skjuler de siste ringene du måtte ha under øynene dine. Et godt produkt som ikke gjør huden din tørr. Anbefales!

 

Ses ute!

(Produktene har jeg fått til test av produsenten) 

 

 

Beskytt huden mot kulda!

 

 

Til tross for kulda, bruk også faktor om vinteren. UVA strålene er der alltid, og gjør huden din rynkete. Forebygg!

Decleor sin DD cream er ganske tykk i konsistens og over din kuldekrem, vil du bevare huden fri for sprengte blodkar når du er i ekstremvær på fjellet. Jeg har fått mange av disse og har nå lært min lekse. SPF30.

Carita sin Haute Beauté dufter helt fantastisk og skårer mest på det. Men jeg liker at konsistensen er lett- noe som gjør at fregnene dine ikke blir kamuflert. SPF 15. 

Disse to er i alle fall mine favoritter. 

(Produktene har jeg fått til test av produsent.)
 

BLACK OPIUM

 

 

 

  

 

Da Mr. Saint Laurent først lanserte OPIUM i 1977 hadde han en helt spesiell type kvinne i tankene: elegant, vakker, med en slående intelligens og med en unik utstråling. En kvinne som ferdes i sofistikerte kretser og setter sitt preg på livet til alle hun møter.  Ja takk. Denne kvinnen vil jeg være i år. 

Fanget av indierock og eksperimentell kunst lever hun sitt liv med lidenskap og gjør skjebnen til sin lekeplass. Yes, please!

 

Dette er sesongens partyduft, mener jeg. 

 

Black Opium består av en duftkategori kalt "floral coffee". Duftsammensetningen er inspirert av kunstretningen "chiaroscuro", der man legger vekt på kontrastene og spenningen mellom lys og mørke.  

Toppnoter: Kaffe-akkord, mandarin-essens, bergamott Hjertenoter: Appelsinblomst, tuberose, sambac jasmin Bunnoter: Vanilje-absolue, hvit musk, caschmeran, sedertre og patschuli.

 

(Produktet har jeg fått til test av produsent) 

Slik får du myk hud

 

 

 

 

Budsjett: Smør kroppen din med babyolje eller olivenolje. Men ikke smett inn i silke eller ull like etterpå. Silken vil få flekker og ullen vil etterlate nupper på huden. Smør deg med dette om kvelden og våkne opp til smidig hud. 

Til lønning: Beurre Corporel fra Biotherm er en utmerket kroppskrem til tørre lemmer i høstværet. Kremen trekker raskt inn i huden og det er et pluss.  Den inneholder ikke parabener og kremduften er svak. Til ansiktet velger jeg nå Aquasource Cocoon  som er en balm in gel. Denne trekker raskt inn i huden og etterlater en snev av friskhet.  

 

(Produktene har jeg fått til test av produsenten.)

 

#Biotherm #vinterhud

Naturbarn

 

 

 

 

 

Namaste! Mange spør meg hva jeg har med i toalettmappen på tur. 

Det MÅ veie lite. Og det MÅ være gode produkter. 

Jeg får ofte litt kviser på tur og denne lille tuben fra Dermalogica tørker ut enhver kvise. Skrubben vasker ansiktet. Og Isun sitt serum gir fukt. Foundation fra Carita er den beste jeg vet om. Den kamuflerer ikke for mye og dufter deilig. 

Nånn. Nå kan vi dra på tur. 

Ut i naturen. 

 

#dermalogica #carita #isun

Slik forsvinner din tørre hud

 
 
Det er høst og depresjoner. Øynene er hovne, huden tørr og du ser egentlig helt fascinerende stygg ut. Det gjør i alle fall jeg. 

Men jeg kan jo prøve så godt det lar seg gjøre. 

Huden trenger fukt nå. 

Og disse favorittene vil jeg dele med dere!

Derma Cellular Ultimate Vitamin C Booster Consentrate fra Babor  inneholder 20% ren C-vitaminderivat og er en stor favoritt om vinteren. Denne høykonsentrerte C-vitaminen bidrar, i følge produsenten, til å øke hudens kollagenproduksjon og fungerer som en kraftig antioksidant som effektivt nøytraliserer frie radikaler. Regelmessig bruk over noen uker vil bidra til økt cellefornyelse, økt elastisitet , bedre hudkvalitet og færre linjer. 

Øyekremen til Derma Cellular fra Babor lindrer de mørke ringene du har rundt øynene. Men vær obs! Denne er aktiv!

Isun. Som disse krukkene gjør seg på mitt badeværelse! Kroppsskrubben Rosemary-Sage  er en forfriskende og kjølende kroppsskrubb med Rosemary, Sage og Vitamin E. Den lukter litt sterkt og du trenger ikke bruke body lotion etter denne. For her får du også rikelig med fukt!

Nourish er en nærende body butter fra Isun. Med fuktpleiende ingredienser som oliven, avokado og mango smør- vil kroppen føles myk som et silkelaken.

 

#babor #Isun

Picture Perfect

  

Det er fredag!  La oss ta en titt på tipsene for helgen. 

1. Foundation Himmel. Le Teint Encre de Peau Fusion Ink Foundation gjør seg ikke bare lekker på baderomshyllen. Dette er også et godt produkt. Den lette konsistensen smelter på ansiktet og etterlater en soft pudderfølelse. Finnes i 8 forskjellige nyanser (12 nyanser hos GlasMagasinet/Steen&Strøm)

2.FUKT! Huden min ser ut som sandpapir om høsten, eller så er jeg bare i ferd med å eldes veldig-veldig raskt. Babor har en rekke oljer og kremer som smelter på kroppen som varm sjokolade. Duften er mild og skal visstnok gi deg harmonisk humør. Jeg kjøper den!

3. Våtserivetter. Alltid med meg. TIl fjells og i kontorskrivepulten. Merket? Pampers! Hvorfor?

Nå har Pampers en kampanje i samarbeid med Unicef. Hver pakke bleier du kjøper går til en stivkrampesprøyte i Kambodsja. 1 pakke = 1 vaksine. 

Dette sier UNICEF selv: 

Samarbeidet mellom Pampers og UNICEF går nå inn i sitt niende år. Med støtte fra millioner av foreldre har Pampers UNICEFs kampanje 1 pakke = 1 vaksine hjulpet til med å eliminere stivkrampe hos mødre og nyfødte i 15 land. 

Stivkrampe er en dødelig sykdom som tar livet av 58 000 nyfødte barn hver år, men dette er en sykdom som kan forebygges med vaksiner. Det er tilstrekkelig med tre doser stivkrampevaksine i løpet av graviditeten for å beskytte mot denne sykdommen. 

 

#ysl #babor #pampers #UNICEF 

Natur og kultur

 

 

 

 
 Jeg sitter hjemme og tenker så det knaker: Hvilken farge skal det være? Så velger jeg blått! Mørkeblått med to lag. Denne fra YSL gir sågar et mønster i lakken. Veldig kult. Deretter tar jeg på meg slagstøvlene mine og beveger meg ut i paradiset: Naturen. Og gjett hva? Jeg har samme farge på neglene som blåbærene der ute. For en lykke! Både overfladisk og rent overraskende euforisk. 

Psst! Armbåndet er norsk design fra BY Me.

#YSL #blåbær #byme

Electric Chic fra YSL

 

 

Husker dere jeg sa at det er viktig å kle seg komfortabelt på fest? Det er bare å gratulere meg. Jeg hører ikke på egne råd. I en sjokktrang kjole fra Lanvin fikk jeg knapt puste på Høyer festen. Håret sto opp og ut som en løvemanke, og det var kult nok det, men det var så uvant at jeg følte meg som en fremmed i egen kropp. Til tross for at jeg ikke har sjans til å se fin ut på bilder (ukomfortabel foran kamera), ble jeg veldig fornøyd med makeupen som ble lagt av et proft team fra YSL. 

YSL har for sesongen it-modellen Cara Delevingne som frontfigur. Den rebelske modellen oser electric chic på bildene, don't you agree? 

Så lukk nå øynene- tell til 10- å bli like kul som Cara du også. Pust rolig. Sånn ja. Forestill deg at du selvsikkert og verdensvant går med besluttsomme skritt langs gatene. Du fylles av energi og inspirasjon av den vibrerende pusten i byen. Du er en sammensatt kvinne, klassisk om dagen, forførerisk om natten. YSL-kvinnen griper tak i byens farger og forsterker dem med sin selvsikkerhet. 

Du har fengslende øyne, forføreriske lepper, negler inspirert av gatekunst. 

Tell sakte opp til 10 igjen. Nå kan du våkne. Nå er du en YSL-kvinne. 

 

#høyerfest #høyer #canonstyle

 

 

 

Jeg liker bare ting som er roooooosa.

 

Jeg liker bare ting som er rosa. 

- Sa du grønt?

Nei, jeg sa roooosa. Jeg liker bare ting som er rosa. 

- Sa du blått?

Neiiiiiiii. 
1) Nydelig neglelakk fra Armani. Den sitter veldig godt på! 2) Flowerbomb fra Viktor & Rolf i perfekt reisestørrelse. Den dufter forførende av blomster! 3) Top coat fra Essie over lakken fra Armani= Lakken holder i 2 uker! 4+5) Hvit og lyserosa lakk fra Essie. 6) Rosafarget leppestift fra Lancôme. 7) Min favorittduft fra Narcisco Rodriguez 8) Stringtruse fra Agent Provocateur. 

 

Fotocred: Maria Riis/mariariis.com 

 

Kysseklar

 

 

 

Der er Sommer det er sol og det er helg!

Jeg samler på leppestifter, glosser og leppepåmader. Jeg ser på dem som smykker i vesken. Det gir meg rett og slett godt humør å høre lyden av dem når de klasker mot hverandre i vesken. 

Om du liker gloss, leppestift eller leppepåmade. 

 

Her er 3 favoritter: 

 

1 + 2) Gloss Volupté fra YSL er en fantastisk gloss som gir farge som varer lenge. Den ser dessuten tres chic ut.  

3) Leppesiftene til Armani er ikke bare visuelt vakre, det er også svært gode. De har mye fukt i seg, som gjør at fargen sitter lenge. Med et elegant klikksystem som smetter topplokket sammen. Denne har det forførende navnet Rouge Ecstacy.

4) Dager er jo også fargeløse, og da går jeg for leppepåmade fra Kiehl´s. Det ikoniserte amerikanske apotekermerket har produkter som leverer. 

 

 

Voila! Nå er jeg kysseklar. kiss me honey honey.

 
Fotocred: Maria Riis/mariariis.com

Hei Hårstrikk!

 

 

Twistband er merket på hårstrikkene som alle snakker om nå. Og når en får hårstikker til å bli en snakkis i den vestlige middelklasseverdenen, er det imponerende.  Bruk dem enten som armbånd (sett på Jessica Alba og Cameron Diaz) eller der de skal være. Strikkene gjør at du unngår floker og dermed  smetter strikken raskt inn og ut av din håroppsats. 

Skjønnhetsproduktene du må ha i sommer!

 

 

 

1.Denne skatten kjøpte jeg i Kenya for noen år tilbake. Jeg er sjokk tribal chic i år!

 2. Dream Waves Beach Spray fra Marc Anthony dufter herlig av kokos og gir fin tekstur på sommerhåret.

 3.Soleil Bronzer BB Cream fra Lancôme er blitt min favorittkrem. Den gir fukt, glød og fin farge. Kremen er ikke for tykk, slik at fregnene dine synes gjennom. 

 4.Husk at sola sender ut UVA og UVB stråler. Vi får rynker av sol. 50 faktor er forebyggende. Ultra Light Daily UV Defense fra Kiehl?s er en lett dagkrem som beskytter og forebygger.

5.Gloss med faktor fra Thalgo. Kysseklar? Check!

 6.Denne kremen dufter av luksus og gir meg umiddelbar spafølelse. Progressive Anti-Age Solaire fra Carita er til deg som liker å nyte tiden på badet. 

 7.Sommerduften min i år kommer fra Biotherm

8.Jo mer beskyttelse, desto bedre. Premium UV fra Helena Rubinstein smetter fint i partyclutchen.

  9.DD cream med faktor. Denne tykke dagkremen med farge inneholder 30 SPF. Perfekt til deg som liker 24/7 beskyttelse.

  10. Denne ikoniske solkremen er elsket av surfere. Den skal beskytte i 10 timer! Ypperlig hvis du er lat på smøringen. 

11.Husk at håret også blir slitt av sola. Denne sprayen fra Redken dufter godt og holder slitte tupper i sjakk. 

 

(Fotocred: Maria Riis Rasmussen/ mariariis.com)