hits

desember 2014

Limo Lady

 

Sawadika!

Når du leser dette er jeg hjemme igjen, men nå skal vi late som jeg er tilbake i Thailand.

Hver dag (nesten- det kommer an på skiforholdene) skal jeg gi dere solide tips fra dette land.

 Jeg var der i to uker der jeg klatret i Railay. Et turisthøl, men klatringen var utmerket.  

Her ser dere at jeg blir hentet av en mann i hvit drakt. Det er fordi vi liksom skulle være litt fine på det. Av og til er det stas å slå på bongotromma. 

Dagens reisetips: Booker du deg inn på et nokså dyrt hotell første natten, kan du også få limo fra flyplass til hotell- til en OK pengesum. Det er ikke sjokkdyrt. Perfekt hvis dere er på romantisk ferie sammen. Slike bilturer skaper alltid god stemning og gir et godt første ferieinntrykk. 

Psst! På langdistanse er det smart å ha på seg romslige klær, slik at kroppen føler seg vel. Og husk i Herrens navn å ta på støttestrømper, slik at beina ikke blir hovne! Jeg bruker alltid oversized Levis bukser- tar med en ren tee i reisevesken og så smeller jeg på en hatt og solbriller. Da ser en liksom OK kul ut når du skal inn på hotell eller inn i the limo. 

Bangkok rooftop sunset

 

 

 

 

 

 
 

Rødsprengte øyne. En skulle trodd jeg var allergiker. Men det er forurensningen. Bangkok er ikke Jotunheimen. Bangkok er Bangkok.  Når du besøker en storby- finn den feteste roof top restauranten! Jeg sjekket inn på The Banyan Tree og deres takrestaurant er ikke bare svimlende høyt oppe, den er meget god også! Er du på budsjett, kle deg nokså elegant og ta heisen opp til baren. Her samles en rekke turister for å nyte en iskald Mai Tai rundt 1730 til solnedgang. Vær tidlig ute, slik at du får plass i baren.

 Nå skal jeg drikke min drink (i virkeligheten er jeg tilbake fra tur og sitter nå foran peisen med dunjakke i Lærdal og fryser lett etter en nokså kjedelig skitur men vi later som jeg er i Bang-Bang Bangkok. Og i morgen skal jeg late som jeg er kommet meg til Krabi) 

 Sawadika!  I morgen er det nyttår! Hva skal du gjøre?   

 

 

Partyklart ansikt

 

 

 

1) Elisabeth Arden Flawless Future Caplet Serum. Dette vidunderserumet består av hvite perler som brister når du aktiverer ingrediensene (skrur i korken). Et glødende ansikt er resulatet!

2) Leppestift fra Chanel. Den ser bare så lekker ut- men velg gjerne rødt i desember. 

3) Carita Progressif Anti-Rides. Dagen derpå? Bruk denne gelémasken til øynene i 15 minutter- og du er atter klar. 

4) Diorskin Concealer. Denne skjuler de siste ringene du måtte ha under øynene dine. Et godt produkt som ikke gjør huden din tørr. Anbefales!

 

Ses ute!

(Produktene har jeg fått til test av produsenten) 

 

 

Pust (og spis) for pokker!

 

 

Vi presser oss i dem. De sjokktrange kjolene som tilsynelatende skal få frem figuren vår. Men etter en 8-retters føler du at magen står ut som en luftballong og du sliter med pusten.  For puste må vi. Vi jenter trer på oss vonde sko og trange kjoler i festsesongen. Men tenk nå også på komforten! Skal du i en innbydende middag, bruk gjerne en vid overdel slik at du kan spise. Å sulte er ikke bare last season- det er idioti. Du skal nyte maten. Spis spis! Spis med hjertet. Så har det seg slik at hvis hodet ditt fungerer normalt, vil du også trene og bevege deg. Dette kalles balansekunst. 

Dagens oppfordring: SPIS! 

Fun Fact: Denne kjolen var så trang at jeg måtte bøye meg ned for å puste.  Det er jo bare å gratulere. Ergo dette er ikke en middagskjole. Ikke til meg. 

RYGG er det nye SVART

 

 

 De fleste velger dyp utrigning nå i julebordsesongen, men har du tenkt at ryggen også kan være sexy å vise? Jeg har blitt mer og mer "tekkelig" med årene og velger gjerne varianter der ryggen flashes. Dessuten gir det et godt påskudd om å trene. Vi glemmer ofte å trene ryggen-for den synes liksom ikke. Men glem nå ikke at det er ryggen som holder deg oppe. Som gjør at du ser elegant ut. Og som gir deg holdningen til en gaselle. 

Jeg ser at jeg trenger en time hos frisøren. Jeg liker tydeligvis å ha beach looken hele året. Og litt sminke vil nok gjøre susen over det trøtte trynet mitt. 

Kjolen jeg har på meg er fra mitt nye favorittmerke 2NDDAY. Dansk design. 

Rygg deg. Et tips er å ta 5 solhilsener hver eneste morgen. Jeg skal vise dere rygg jeg. Gi meg et par uker. Helt sant!

 

5 Partysko- regler!

 

 

 

Her kommer mine beste partyskoregler. 

1. Har du brukt en månedslønn på sko- investerer du også i et besøk hos skomakeren. Legg på såle! Sjokkviktig. 

2. Du bør kunne gå minst 50 meter i dinne nye partysko. Husk at du skal se elegant ut- ikke som en traktor på stylter. 

3. Skopose! Ja, du bytter til partyskoene når du kommer på party. Før party kjører du UGG- etter party kjører du UGG- nachspiel kjører du barbeint. 

4. Rett opp ryggen! Å se en krumbøyd skikkelse på høye heler er like stykt som sykdom. 

5. Pedikyr deg! Ikke ha blodsprengte tånegler og hard hud på føttene- selv om det er vinter. Det er party nå. Untz. 

 

10 hotte julegavetips!

  

 


  

Hva ønsker du deg til jul? 

Det viktigste er å glede dine venner, familie og til og med fremmede! Husk det! 

Uansett, her kommer min topp 10 liste. 

 

 

1. Whisky fra Glenmorangie. Ja, jeg liker whisky! Spesielt etter en lang dag på fjellet. Da varmer "djevelens drikke."

2. Kremer og oljer fra Babor. Disse dufter så deilig at jeg sitter og sniffer på kroppen min etter påsmøring. Jeg har så stor nese (pipe), så min luktesans er meget godt utviklet. 

3. Black Orchid fra Tom Ford. Dette er en kveldsduft- siden den har en kraftig aroma. Sensuell og elegant. Flakongen gjør seg også godt på badeværelset.

4. Ring fra Chloé/ Høyer Luxury. Denne søte ringen med rosa emalje koster "kun" 1600 kroner og er noe du kan ønske deg fra kjæresten din. PÅ tide, mister!

5. Premium UL fra Helena Rubinstein. Med SPF 50 vil denne beskytte deg mot vær og vind. En meget god krem som jeg anbefaler over din kuldekrem. Husk at UVA strålene er der hele året!

6. Dagbok som varer i 5 år. Her kan du skrive en liten linje om hva som skjer i livet ditt- hver dag i 5 år! Skummelt og moro- på samme tid.

7.  Flowebomb fra Viktor & Rolf. Den ultimate duften til deg som vil dufte av blomster. 

8. Black Opium fra YSL. Denne er til kveldens sensuelle eventyr. Grrr!

9. Smykker fra By Me. Den norske smykkedesigneren lager utrolig flotte, røffe- boho smykker. 

10. Maskara fra Helena Rubinstein. Flere trodde jeg hadde tatt på meg falske øyevipper etter at jeg startet med denne. Du får utrolig lange vipper og maskaraen drysser ikke. Perfekt til deg som løper ute i snøen! 

 

Beskytt huden mot kulda!

 

 

Til tross for kulda, bruk også faktor om vinteren. UVA strålene er der alltid, og gjør huden din rynkete. Forebygg!

Decleor sin DD cream er ganske tykk i konsistens og over din kuldekrem, vil du bevare huden fri for sprengte blodkar når du er i ekstremvær på fjellet. Jeg har fått mange av disse og har nå lært min lekse. SPF30.

Carita sin Haute Beauté dufter helt fantastisk og skårer mest på det. Men jeg liker at konsistensen er lett- noe som gjør at fregnene dine ikke blir kamuflert. SPF 15. 

Disse to er i alle fall mine favoritter. 

(Produktene har jeg fått til test av produsent.)
 

Little Pink Dress

 
  

En stor deilig ullgenser kan også brukes som kjole. Her har jeg på en oversized fra Day Birger et Mikkelsen til sandaler fra Alexander Wang. Ringen min er fra Chloe/Høyer Luxury. En sexy outfit når kjæresten din kommer hjem fra jobb. Hvor ofte ser han deg i joggebukse? Dropp den! Kjør ull!

 

Det perfekte reisettet

 

 

 

  

Små tuber. Praktiske skatter. Enten til å ha med på flyreisen i week-end bagen eller på hytta. Dermalogica lager de perfekte reisestørrelse produktene. Dette kittet har jeg alltid med på reise. 

På tirsdag sitter jeg på flyet til Krabi/Thailand! Som jeg gleder meg! Og dette settet er allerede pakket. 

(Produktene har jeg fått til test av produsenten.)

 

Deilig norsk kasjmirdesign 

  

Luksuriøs komfortestetikk    

Det er soft, feminint, urbant og tidløst. Det norske merket Fleischer Couture serverer de beste vinterklærne, synes jeg. Ja, vi kjenner jo til deres sjokkgode dunkåper, men nå har merket i tillegg ekspandert med kasjmirgensere. Jeg elsker min blå genser som i tillegg har en urban passform. Den blir litt nuppete etter vask, men det gjør all kasjmir. Og litt nupp er bare kult anno up and coming 2015.

 Votter, luer og selvsagt det fantastiske merinoullundertøyet med en dæsj av silke har de også på sitt reportoar. Dette smelter på kroppen. 

 

Fleischer Couture er designet i Norge og ble etablert i 2008 av Thea Eline Sundhell og Maja Mejlænder Fleischer. Filosofien deres er å kreere eksklusiv komfortestetikk som fusjonerer sport med ready to wear fashion. Designerduoen har spesialisert seg på tidløs og kvalitetsorientert ull og cashmere, varme parkaser og dunkåper som signaliserer eleganse og luksus. Fleischer Couture opplever for tiden en internasjonal boom etter at Sarah Jessica Parker fikk dunkåpen som sin favoritt i fjor. I dag satser merket stort internasjonalt.  

 

Støtt norsk design! 

Den perfekte julegaven

 

Kvinner elsker å lage planer. 

Selv skriver jeg alltid en lang liste før arbeidsdagen starter med alt jeg skal gjøre. Min venninne Samen ga meg nylig denne lille boken. Her kan jeg notere hva jeg gjør hver eneste dag i 5 år! En 5-års bok! Dette må jo bare være den perfekte julegaven!

En linje hver dag i 5 år- lyder mantraet fra boka. 

Dette blir spennende å se. Om fem år er jeg 40. Herregud.