hits

oktober 2014

Norsk Arm Candy

 

 

 

 

Jeg elsker tynne armbånd. Og som alltid heier jeg på norsk design. 

De øverste bildet:

Her har jeg på et søtt armbånd fra Imotion Essentials (@emotionessentials). Det norske merket hyller estetikken fra sport og spiritualitet. Dior- armbåndet er vintage. 

 

 

Det nederste bildet:

Også her har jeg på armbånd fra Imotion Essentials. Det tynne perlearmbåndet er fra norske Marianne Tefre som lager smykker under navnet By Me.

Stor respekt til designerne og my arm is a candy.

 

Stolt kjerring

 

Det er jo klart kjerringa er stolt. Nå driver gubben og lager bærlemonade. 

 
Jordbær er last season. Det er bringebær som gjelder. Bringebær har rikelig med antioksidanter, blant annet vitamin C og vitamin E. Av mineraler kan man nevne kalium, magnesium og kalsium, samt en del folat og jern. Det er også funnet ut av bringebær kan ha en virushemmende virkning. 

Kjøp gjerne norske bær, slik at du vet at de ikke er sprøytet i hjel. Bruk dem i din smoothie over grøten eller som topping over iskremen. MMMMMmmmmm!

 

 

Lady in Red

 

  

Lady in red is dancing with me. Cheek to cheek. Check!

Jeg får rare blikk fra fashionistaene på jobben. De tror jeg ikke ser det, men det gjør jeg. Jeg ser dere!

Jeg går nemlig som regel i Gore Tex fordi det regner ute. Svisj-svisj- du hører jeg kommer. Men dette er ikke riktig dresskode. Jeg forstår dem og deres blikk, selv om jeg selvsagt sverger til Gore Tex over noe annet.

Jeg mener selvsagt at en bør kle seg akkurat som en vil, men sånn funker det ikke. Det går ikke i praksis. Dette handler om kulturelle koder. Det hadde for eksempel  tatt seg ut om en kirurg gikk i røde skinnbukser og ikke i sin sterile drakt. Jeg må også tilpasse meg miljøet. Sånn er det bare.

Jeg heier på dere som ikke er enig med det jeg sier. Dette skaper fargeklatter og uten fargeklatter er det visuelle motebildet sjokk kjedelig.

Konklusjonen i dette innlegget er kanskje at jeg er kjedelig. Men OMG for noen fete bukser!

Rød Skinnbukse: Helmut Lang/Høyer Eger

Tee: Helmut Lang/Høyer Eger

Boots: Chloe/Høyer Luxury

 

Black or white or both

 

 

 

 

 

 

 Det er viktig å ha et nyansert blikk på verden- ikke bare se tingenes tilstand i svart og hvitt. I dag ser jeg litt smårocka og skeiv ut. Jeg er egentlig ikke noen av delene, men liker tydeligvis å se litt sånn ut. I dag. 

Blazeren er en klassiker, til tross for rock chic look. Til en hvit tee vil du likevel se elegant og tidløs ut. Klar for møtebonanza er signalene du vil sende. 

Jeg ser at jeg har vasket min hvite Tee fra Helmut Lang på 60 grader, for den har fått en del nupper. Men jeg liker det. 

Tee: Helmut Lang/Høyer Eger, Blazer. By Malene Birger/Høyer Eger, skinnbukse: Hunkydory

 

Bli en eventyrer!

Min store lidenskap er opplevelser og eventyr. Jeg har reist over hele verden- ofte alene for å oppleve. Dette betyr mye mer for meg enn å kjøpe en dyr veske, skal du vite. 

Ikke vær redd for å oppleve! Just do it!

Det finnes en rekke turoperatører som har spesialisert seg på eventyrreiser. Hvitserk.no er min favoritt. Men det finnes også små spesialister som Topp Afrika, Safari Opplevelsesreiser og Jarle Traa. 

Ikke tenk på hva andre sier. Gjør det DU vil. Hva er din drøm? Grip den!

Gjør solid resarch og mail med andre som har vært steder du ønsker å reise. Gjør det- gjør det!

Deretter bør du forberede deg. 

- Hva slags kultur skal jeg oppsøke?

- Krever denne turen mye forberedelse fysisk?

- Krever destinasjonen masse utstyr og et høyere budsjett enn opprinnelig tenkt?

- Er det farlig å reiser alene? Hvem kan en i så fall alliere seg med?

- Har du tatt alle vaksinene?

- Trenger du visum?

- Er det uro i landet du vil til?

Når dette er gjort- er det bare å glede seg. 

Selv vil jeg bare tilbake til Himalaya og bestige høye fjell. Men i vinter går turen til varmere strøk. 

 

REIS! OPPLEV! Spis av livet!

 

Skikkelig svømmehud

  

Jeg er blitt så glad i å bade. Her plasker jeg på Norefjell Spa & Resort og koser meg i mitt eget selskap. For en ufattelig luksus. Det er viktig å trives i sitt eget selskap. Du bør være din beste venn. Me-myself & I for life.

Ikke vær så streng mot deg selv. Ikke fokuser på din store nese (jeg har så stor nese) eller andre kroppsdeler. Drit i det. Du er du. Du er bra!

Bli med å bade? 

 

TIGHTTIGHTS

 

 

 

 

 

Staffan, mannen til Berthe- en veldig veldig god venninne av meg. Han sier at han aldri har sett meg i annet enn tights. Jeg synes dette høres hårreisende ut. For en saklig type informasjon! Kan dette stemme? Ja- særlig! Men vet dere hva? Jeg går bare i tights. Jeg elsker tights. Like høyt som iskrem. 

Bruk tights. Ikke skam deg. La oss tightsere tighte oss sammen. 

Her har jeg på meg norsk design. Run & Relax. Den heter Banda Yoga Tights og egner seg tres perfekt til biker boots og en tank top. 

I love my style today. 

#rundandrelax 

Fotocred: Hannah Narvhus/Canon

Naturbarn

 

 

 

 

 

Namaste! Mange spør meg hva jeg har med i toalettmappen på tur. 

Det MÅ veie lite. Og det MÅ være gode produkter. 

Jeg får ofte litt kviser på tur og denne lille tuben fra Dermalogica tørker ut enhver kvise. Skrubben vasker ansiktet. Og Isun sitt serum gir fukt. Foundation fra Carita er den beste jeg vet om. Den kamuflerer ikke for mye og dufter deilig. 

Nånn. Nå kan vi dra på tur. 

Ut i naturen. 

 

#dermalogica #carita #isun

Fra jobb til fest


Jeg er en meget stor tilhenger av en svart garderobe! Dette blender inn i ethvert landskap. På kontoret og møtevirksomhet, men også til after work. 

Dette skinnskjørtet og skinntoppen fra Day Birger et Mikkelsen, er ikke bare elegant, men også småsexy. På dagtid har jeg en kardigan over, på kvelden tar jeg den av. Voila!

#daybirgeretmikkelsen 

Relaaaax Just do it

 

Namaste! Nå sitter jeg her på Norefjell Spa Resort og nyter hvert sekund. Min kropp og sjel har så innmari godt av dette. Joda, selve resortoppholdet også! Men jeg er på Yoga Week end. En skulle nesten trodd jeg var 6-småbarnsmamma, for jeg har vært så sliten. Dette feels fantastic! Yeah! 

Jeg har for anledningen testet ut noen sportsprodukter. Som alltid heier jeg fram norsk design. Jeg synes det er viktig og riktig og støtte våre lokale helter og heltinner. Run&Relax lager utrolig softe klær. Ingen sømmer, delikat passform og flotte farger. 

 

Dagens tips:

Skal du sette i gang med trening bør du investere i godt utstyr. Har du godt utstyr, vil dette motivere deg og samtidig bidra til at du får en bedre treningsopplevelse. 

 

Fotocred: Hanna Narvhus/Canon 

ME-time

 

Jeg har tatt meg ME-weekend. Bor herskapelig på Norefjell Spa og er på yogaweekend. 

Jeg er stiv som en jernstang. Det er akkurat som om jeg har gått i motvind hele livet. Men det har jeg aldeles ikke. Akkurat nå tar jeg en liten me-pause og leser magasin. Sitter egentlig og ler litt innvendig. Jeg ME-time? Jeg er kanskje den verste hedonisten jeg vet om. 

Kan være jeg mangler selvinnsikt, men jeg nyter åkke som. 

 

#runandrelax #wildfoxcouture #norefjellspa

Slik forsvinner din tørre hud

 
 
Det er høst og depresjoner. Øynene er hovne, huden tørr og du ser egentlig helt fascinerende stygg ut. Det gjør i alle fall jeg. 

Men jeg kan jo prøve så godt det lar seg gjøre. 

Huden trenger fukt nå. 

Og disse favorittene vil jeg dele med dere!

Derma Cellular Ultimate Vitamin C Booster Consentrate fra Babor  inneholder 20% ren C-vitaminderivat og er en stor favoritt om vinteren. Denne høykonsentrerte C-vitaminen bidrar, i følge produsenten, til å øke hudens kollagenproduksjon og fungerer som en kraftig antioksidant som effektivt nøytraliserer frie radikaler. Regelmessig bruk over noen uker vil bidra til økt cellefornyelse, økt elastisitet , bedre hudkvalitet og færre linjer. 

Øyekremen til Derma Cellular fra Babor lindrer de mørke ringene du har rundt øynene. Men vær obs! Denne er aktiv!

Isun. Som disse krukkene gjør seg på mitt badeværelse! Kroppsskrubben Rosemary-Sage  er en forfriskende og kjølende kroppsskrubb med Rosemary, Sage og Vitamin E. Den lukter litt sterkt og du trenger ikke bruke body lotion etter denne. For her får du også rikelig med fukt!

Nourish er en nærende body butter fra Isun. Med fuktpleiende ingredienser som oliven, avokado og mango smør- vil kroppen føles myk som et silkelaken.

 

#babor #Isun

La klærne bestemme humøret ditt! Dagens oppfordring!

 Det er høst og nitrist ute. Du har mest lyst til å krype i en tykk ullgenser og en oversized jeans. Men har du tenkt at stylingen påvirker humøret ditt? Går du i baggy klær, vil gjerne holdningen din også bli avslappet. I enkelte situasjoner bør du la klærne ta overhånd.    

Her kommer noen enkle hverdagsgrep.  

1. Gjør klart jobbantrekket kvelden i forkant, så slipper det å bli last call styling. 

2. Ha alltid et skift klart på kontoret- i tilfellet det blir fra jobb til fest. Pumps, en sexy topp og en liten boks med makeup, som du gjemmer  kontorskuffen- er gode tips.

3. Ser du sliten ut, bruk rød leppestift! Dette gir godt humør og du vil med ett føle deg pow wow!

4. Kle deg etter timeplanen. Skal du i et kreativt møte, tenk kontraster! Dette vil smitte over på din væremåte. En fløyelskåpe under en silketopp og mønstret bukse- vil signalisere imøtekommenhet.  Ha det gøy med stylingen din!

5. Skal du i budsjettmøte med sjefen kle deg i svart med høye heler. Dette gir en elegant effekt og du vil se selvsikker ut.  

6. Vær smart! Har du avtalt å møte en klovn, velger du kanskje en mønstrete topp og bling-smykker. Skal du derimot møte Frankrikes president, kjører du konservativt. Gjør research på menneskene du skal møte. Det vil smitte over på ditt humør og væremåte.  

Patricia Field, kostymemakeren og stylisten bak Sex in the City, brukte klær bevisst som en psykologisk effekt da hun stylet Carrie Bradshaw.  For oss kvinner i midten av 30-årene er hun fortsatt vårt store fashion idol. Nå håper vi selvsagt at det blir  en oppfølger, og skal vi tro ryktene er dette veldig sannsynlig!  

 

Dagens oppfordring: Finn din indre Carrie og  la klærne bestemme humøret ditt!    

Selv har jeg hjemmekontor i dag. Hva jeg har på meg? Tiara i håret, en lang silketopp med blonder, perlekjede og ullbukse.  Jeg tror at tiaraen og perlekjedet vil gi meg kreativitet, silketoppen en følelse av eleganse og sensualitet og ullbuksa- ja, den holder meg varm.    

Jeg ønsker dere alle en skjønn dag!  Solhilsen, Elisa    

HELO TROMSØ!

For en eklektisk storby. Jeg snakker ikke om Paris- men Tromsø. Jeg tilbrakte helgen her med fantastiske Side2 redaktør Ingeborg Heldal. Hun var konferansier på et Rosa Sløyfe event- jeg var med som Sherpa. Alle smiler i Tromsø. Så energiske og flotte mennesker. Vi bodde på The Edge som er en perle av et hotell. Maten smakte himmelsk- servicen enda bedre:

Elisa til servitør: Jeg er så tett i pappen nå og jeg koser meg. Det er ikke hver dag jeg spiser catch of the day som er sei med chutney. Mmmm.  Vil du kjøpe nesespray til meg, hvis jeg tar tida på deg?Vær så snill?

Servitør (jeg tror han het Christian): Selvsagt! Er du klar?

Elisa: Er jeg klar?

Servitør: Ja, start stoppeklokka.

Elisa: WOW! Dette hadde aldri i livet skjedd i Oslo!

Servitør: hehehe.

Han brukte 3 minutter. Sjokk imponert. 

 

Hit vil jeg flytte.

#2ndday #theedge #tromsø  #dermalogica #dior #redken

Picture Perfect

  

Det er fredag!  La oss ta en titt på tipsene for helgen. 

1. Foundation Himmel. Le Teint Encre de Peau Fusion Ink Foundation gjør seg ikke bare lekker på baderomshyllen. Dette er også et godt produkt. Den lette konsistensen smelter på ansiktet og etterlater en soft pudderfølelse. Finnes i 8 forskjellige nyanser (12 nyanser hos GlasMagasinet/Steen&Strøm)

2.FUKT! Huden min ser ut som sandpapir om høsten, eller så er jeg bare i ferd med å eldes veldig-veldig raskt. Babor har en rekke oljer og kremer som smelter på kroppen som varm sjokolade. Duften er mild og skal visstnok gi deg harmonisk humør. Jeg kjøper den!

3. Våtserivetter. Alltid med meg. TIl fjells og i kontorskrivepulten. Merket? Pampers! Hvorfor?

Nå har Pampers en kampanje i samarbeid med Unicef. Hver pakke bleier du kjøper går til en stivkrampesprøyte i Kambodsja. 1 pakke = 1 vaksine. 

Dette sier UNICEF selv: 

Samarbeidet mellom Pampers og UNICEF går nå inn i sitt niende år. Med støtte fra millioner av foreldre har Pampers UNICEFs kampanje 1 pakke = 1 vaksine hjulpet til med å eliminere stivkrampe hos mødre og nyfødte i 15 land. 

Stivkrampe er en dødelig sykdom som tar livet av 58 000 nyfødte barn hver år, men dette er en sykdom som kan forebygges med vaksiner. Det er tilstrekkelig med tre doser stivkrampevaksine i løpet av graviditeten for å beskytte mot denne sykdommen. 

 

#ysl #babor #pampers #UNICEF