hits

august 2014

JUMP & RELAX

 

Jeg sverger til komfortestetikk, selv om det gir rom for dobbelthake. En jumpsuit er en god investering, så lenge du ikke er sjokklang i ryggen. Da får du lett cameltoe. Men det ser jo ingen, når du sitter! Jeg er også skikkelig glad i drikkeflasken min som har vært med meg på tur til India og Mosambik. 

Jumpsuit fra Dagmar. Gelelakk på neglene fra Kasja i Tordenskjoldsgate 7 i Oslo. 

Fotocred: Una Isabella Handzic

 

Ferietid!

 

 

Jeg trenger sommerferie! Og nå er det endelig dags! Når du leser dette har jeg tatt av meg paljettkjolen fra By Malene Birger/Høyer Eger og fjærpryden og satt på meg fjellklærne og skrudd av telefonen. Men hei! En blir litt ko-ko når en tar en sen sommerferie og denne stilen- min outfit of the day- synes jeg ble riktig så cool. Twin Peaks møter Dynastiet!

Ses om en uke! 

Behind the scenes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Jeg elsker å jobbe på opptak. Det er en hektisk dag med masse fine folk på jobb. 

Her ser dere behind the scenes med Høyer Humans vinnerne. De blir kampanjemodeller for Høyer i ett år. 

Lurer på på hvordan dagen forløper på opptak?

Jeg kommer med mine to assistenter som legger alt av tilbehør og klær fram. Sammen med stylist går jeg så gjennom antrekkene for tusende gang. Assistenter steamer klærne. Så snakker vi om håret og makeupen. Hårstyliten og makeupartisten lager en plan med sine assistenter og sammer blir vi et super team. Knips knips! Vi tar bilder, ser på dem og diskuterer. Så blir det rom for impulshandlinger. Jeg kaster av meg klærne og tester ut komboen med paljetter og indianerfjær. Det funker! Eller, kanskje ikke? Vi tar en pause etter 3 bilder og spiser en solid lunch med raske karbohydrater. Så tilbake til arbeid. Knips! Knips! 

Etter 8 timer er vi ferdige. Resultatet ser du i butikkvinduene til Høyer nå.

 

Fotocred: Una Isabella Handzic

 

 

Back to school

 

 

 

Det er endelig skolestart! Jeg har fått meg ny sekk fra Stella McCartney/Høyer Eger. Jeg sverger jo mest til fjellsekker, men denne var så chunky at jeg bare måtte låne den litt. Husker du din første skoledag? Min var veldig skummel. En som het Rune lugget meg fordi jeg hadde en sekk som skilte seg ut. Makan!

Belte: Carla & Jade/ Bukse: Genetic Denim/Tee: Iro/ Skinnjakke: Alexander Wang/Høyer Eger. 

Foto: Una Isabella Handzic

Back to Nature

  

Den greske filosofen Aristoteles sa at livet handler om finne den gylne middelvei. Andre kaller det for yin og yang. Balansekunst. Harmoni. Jeg kaller det for drømmelivet.  

 

Jeg har hatt intense jobbdager innen fashion i forbindelse med Høyers 10års jubileum. I fritiden min omfavner jeg naturen og fjellet.

Det er en kul kombo å ha disse interessene, synes jeg. Fashion. Fjell. 

 

Jeg har en oppfordring til dere: Dra ut på eventyr! Du må ikke reise langt. Dra gjerne til din nærmeste skog eller fjelltopp. 

 

I sekken har du forberedt mat i plastikkposer som du så varmer opp på Primus. 

 

Jeg vil ikke kalle meg en gastronom. Men denne gangen slo jeg til med fisk med grønnsaker til hovedrett og banan med sjokolade til dessert. 

Ser det ikke jummy ut? 

 

Naturen er ditt yogastudio. Ikke glem det, da! 

Word fra meg i dag. 

 

 

 

Electric Chic fra YSL

 

 

Husker dere jeg sa at det er viktig å kle seg komfortabelt på fest? Det er bare å gratulere meg. Jeg hører ikke på egne råd. I en sjokktrang kjole fra Lanvin fikk jeg knapt puste på Høyer festen. Håret sto opp og ut som en løvemanke, og det var kult nok det, men det var så uvant at jeg følte meg som en fremmed i egen kropp. Til tross for at jeg ikke har sjans til å se fin ut på bilder (ukomfortabel foran kamera), ble jeg veldig fornøyd med makeupen som ble lagt av et proft team fra YSL. 

YSL har for sesongen it-modellen Cara Delevingne som frontfigur. Den rebelske modellen oser electric chic på bildene, don't you agree? 

Så lukk nå øynene- tell til 10- å bli like kul som Cara du også. Pust rolig. Sånn ja. Forestill deg at du selvsikkert og verdensvant går med besluttsomme skritt langs gatene. Du fylles av energi og inspirasjon av den vibrerende pusten i byen. Du er en sammensatt kvinne, klassisk om dagen, forførerisk om natten. YSL-kvinnen griper tak i byens farger og forsterker dem med sin selvsikkerhet. 

Du har fengslende øyne, forføreriske lepper, negler inspirert av gatekunst. 

Tell sakte opp til 10 igjen. Nå kan du våkne. Nå er du en YSL-kvinne. 

 

#høyerfest #høyer #canonstyle

 

 

 

Studio 54

 

 

Det er fredag det er fredag det er freeedag! I morgen skal jeg på fest. Denne lekre Studio 54 kjolen fra By Malene Birger sitter som et pølseskinn. Når du skal på fest, føl deg komfortabel. Du sprudler og koser deg- når du er komfortabel. Desto trangere sko og kjole, jo surere blir du utover kvelden. Ingen menn liker sitronkvinner.  Jeg sier ikke at dresskoden er allværsjakke! Men tenk at du skal ha på deg antrekket i mange timer. 

Lag også en liten krisepakke som du putter i festvesken. Dette kan være gnagsårplaster, concealer, fuktighetsspray og skoskift (jeg har alltid med meg Converse i skoposen)

Neste uke skal jeg bare skrive om fjell. Fjellet er min lidenskap. Fashion er min jobb. 

En helt vanlig dag på jobben

 

 

  

Smiskepisken! I dag har jeg en så utrolig vanlig dag på jobben. Jeg drikker kaffe og leker litt med klærne. Jeg synes det er viktig at vi leker litt med klær. En må ikke alltid følge en trend og uniformere seg som alle andre. Vær deg selv. Fy farao, det er så moro det! Finn fram din indre Pippi Langstrømpe. Hun er der!

Kåpen jeg prøver er fra Lanvin og den er veldig tung. Den er nok ikke helt i min gate- men for fem minutter var den det. 

#fashion#fun

Jeg liker bare ting som er roooooosa.

 

Jeg liker bare ting som er rosa. 

- Sa du grønt?

Nei, jeg sa roooosa. Jeg liker bare ting som er rosa. 

- Sa du blått?

Neiiiiiiii. 
1) Nydelig neglelakk fra Armani. Den sitter veldig godt på! 2) Flowerbomb fra Viktor & Rolf i perfekt reisestørrelse. Den dufter forførende av blomster! 3) Top coat fra Essie over lakken fra Armani= Lakken holder i 2 uker! 4+5) Hvit og lyserosa lakk fra Essie. 6) Rosafarget leppestift fra Lancôme. 7) Min favorittduft fra Narcisco Rodriguez 8) Stringtruse fra Agent Provocateur. 

 

Fotocred: Maria Riis/mariariis.com