hits

juni 2014

Hei Hårstrikk!

 

 

Twistband er merket på hårstrikkene som alle snakker om nå. Og når en får hårstikker til å bli en snakkis i den vestlige middelklasseverdenen, er det imponerende.  Bruk dem enten som armbånd (sett på Jessica Alba og Cameron Diaz) eller der de skal være. Strikkene gjør at du unngår floker og dermed  smetter strikken raskt inn og ut av din håroppsats. 

Den Lille Hvite

 

 

 

Jeg ELSKER hvite blondekjoler! Før pleide jeg å samle på dem. Jeg hadde et stort prinsesseskap med blonder. Nå har jeg byttet ut blondene med fjellklær. Ce la Vie! Men noen favoritter bruker jeg fortsatt, selvsagt. Den Lille Hvite er genial om sommeren. Den symboliserer romantikken og uskyldigheten. Samtidig er det et sublimt snev av sexiness over den. Ikke bruk mye makeup til Den Lille Hvite. Gutta liker det alltid best au naturel. Da skinner du en tilsynelatende naturlig glød. Velg gjerne sko som er nøytrale, hvis du vil opp i høyden. Skal du på strandfest, er en fin panamahatt et godt stylingtips. Det beste styling tipset er dog alltid å være rak i ryggen. Husk å ta skuldrene dine tilbake og skyt kroppen i været. Som du ser, er jeg ganske dårlig til det. Hvor mange blondekjoler har du i skapet? Ta dem fram, da vel!  

Relaaax don't internet

 

VI bør lære av andre når vi reiser bort. Her er jeg på Boa Vista/ Kapp Verde. I really need inernet, sa jeg. No- you don't, sa de. Og vet dere? Vi trenger ikke alltid være online. Nå er det snart ferietid. Legg maskin og telefon vekk. I det minste et par timer om dagen. Relaaaax, don't internet, sa de. I will try, svarte jeg. 

 

 


Chunky norsk smykkedesignDen norske smykkedesigneren Marianne Tefre bak merket ByMe lager smykker jeg liker å ha på meg. Sølvsmykkene bærer preg av rock, grunge, bohem samt en dæsj new age. Disse armbåndene ga jeg til meg selv i pre 35-års presang. Den store fake gullenka kjøpte jeg i Amerika og er fra Marc by Marc Jacobs.

Slik styler du gummistøvlen på festival

 
 

Er du festivalklar? Gummistøvler er et motemust og den ulimate dresskoden dagene du skal leke i gjrøma til dundrende musikk i topplokket. Vi har alle vårt forhold til Hunter-støvlen som Kate Moss ikoniserte for noen år tilbake. Men har du sett på utvalget vi har her hjemme? Jeg er en tilhenger av norsk design og da jeg fikk oppdraget å style gummistøvlen for Viking, ble jeg utrolig glad!  Klærne fant jeg i boden min. 

Fun fact: Naturgummi var det aller første materialet Viking begynte å bruke for nesten 100 år siden. Da utviklet de gummikalosjer for regnvåte dager. Vi snakker 100års gummierfaring!

 

 

SÅ hva er egentlig styling sjekk lista på festival?

  • Tenk kule kontraster! Bruk gjerne gummi til blonder. 
  • Velger du en tight hot pants, gå for en vid topp. Noe annet skriker white trash. 
  • Kjør blå gummi til denim. Det gir en cool look. 
  • Jaktstøvler oser av innovasjon! 
  • Finn fram farmors gamle kofte til hot pants. 
  • Rumpetaske er egentlig veldig kult. Eller liknende belter. 
  • Velg gjerne en topp med frynser hvis du liker å være synlig i terrenget. 

 

 

(Fotocred//Veronica von Clemm// Makeup//Isabel Leikanger Mork//Art Director Jon Erik Skaret)  

 

Skjønnhetsproduktene du må ha i sommer!

 

 

 

1.Denne skatten kjøpte jeg i Kenya for noen år tilbake. Jeg er sjokk tribal chic i år!

 2. Dream Waves Beach Spray fra Marc Anthony dufter herlig av kokos og gir fin tekstur på sommerhåret.

 3.Soleil Bronzer BB Cream fra Lancôme er blitt min favorittkrem. Den gir fukt, glød og fin farge. Kremen er ikke for tykk, slik at fregnene dine synes gjennom. 

 4.Husk at sola sender ut UVA og UVB stråler. Vi får rynker av sol. 50 faktor er forebyggende. Ultra Light Daily UV Defense fra Kiehl?s er en lett dagkrem som beskytter og forebygger.

5.Gloss med faktor fra Thalgo. Kysseklar? Check!

 6.Denne kremen dufter av luksus og gir meg umiddelbar spafølelse. Progressive Anti-Age Solaire fra Carita er til deg som liker å nyte tiden på badet. 

 7.Sommerduften min i år kommer fra Biotherm

8.Jo mer beskyttelse, desto bedre. Premium UV fra Helena Rubinstein smetter fint i partyclutchen.

  9.DD cream med faktor. Denne tykke dagkremen med farge inneholder 30 SPF. Perfekt til deg som liker 24/7 beskyttelse.

  10. Denne ikoniske solkremen er elsket av surfere. Den skal beskytte i 10 timer! Ypperlig hvis du er lat på smøringen. 

11.Husk at håret også blir slitt av sola. Denne sprayen fra Redken dufter godt og holder slitte tupper i sjakk. 

 

(Fotocred: Maria Riis Rasmussen/ mariariis.com)

 

 

 

 

 

 

  

Dame bak sete

 


Sykkelen er statussymbol i urbaniteten. Sykkelen din skal ha en historie og vitne om høy designorientasjon. Selv sykler jeg på en Kombi som min venninne Åse fant på fyllinga for noen år tilbake. Jeg elsker den! Men jeg må si at jeg ble meget imponert da jeg så DBS sine nye bysykler. Dette er nyklassisisme! DBS kommer nå med en helt ny sykkelserie basert på storbylivet. Her ser du DBS Golden (dame). Jeg ønsker meg egentlig en tiara og duntøfler i 35- års presang, men nå er jeg usikker. Tror jeg ønsker meg sykkel!

(Innlegget er ikke sponset, heller lanseringsblogostikk.)

Just do it

 

 

 

"When was the last time you did something for the first time?" (Mark Twain)

Dagens oppfordring: Ta på deg en vakker blondekjole og løp i vannet med den. Det gir utrolig godt humør! Her løper jeg på stranden i Seychellene iført en kreasjon fra ByTimo. Jeg var veldig glad, kan jeg minnes. Sjokkglad! 

Få Freshe SommerFøtter- du også!

Jeg tok meg en tur innom en Gewohlterapaut. Fordi jeg hater stykke føtter om sommeren!  Morn, morn, sa jeg. Jeg har stygge føtter. Kan du hjelpe meg? Og det er klart hun kunne det. Gewohlterapauter elsker stygge føtter!  Først fikk jeg deilig fotbad med Gehwol Herbal Foot Bath og deretter ble føttene skrubbet med Soft Feet Bamboo Scrub. Så ble jeg sprayet med Herbal spray, som er en veldig forfriskende og antibakteriell fotspray. Neglene ble klippet, jeg fikk tilbud om å få støpt en kunstig negl på stortåa, men takket pent nei grunnet tidsklemma. Etter filing og rens av negler fikk jeg Nail & Skin protection olje påsmurt, som styrker og pleier samt forebygger og behandler neglsopp (skrekk og gru). Hele seansen ble avsluttet med en deilig balm og fotmassasje.

 
(Sponset innlegg)

 

Sommerens it-negler

 


Sommerkolleksjonen til Chanels makeuplinje oser av ferieglamour. Popfargede toner, akvareller og duse bakgrunner. Dette er the New French Manicure og tro meg- dette blir sesongens hipsternegler.


Sommerens hotteste solbriller

 

Ray Ban: Pilotbriller fra Ray Ban passer i enhver situasjon. De er mine favoritter! Men ikke ta dem med på stranden. Au, som de brenner i ansiktet når solen steker. 

 
Oakley: Modellen Frogskins er elsket av sporty fashionistaer. Meg selv inkludert. Brillene er til deg som elsker å være der det er action. Glassene gir dessuten en kul effekt på bilder, og det liker jeg. 

Boss Orange: Disse er lette og funksjonelle. De har i tillegg et snev av 70-talls estetikk over seg. De er perfekte på stranden og oser av sofistikert glam med en dæsj av snobbete sportslook. 

 


 

Persol: De klassiske solbrillene er elsket av filmstjerner og glamorøse jet settere. De sitter perfekt på den store nesa mi. 

DEN LILLE HVITE

 

 

 

Det norske merket Mardou & Dean er et av mine favorittmerker. Røft med undertoner av det feminine. Den lille hvite oser av nyromantikken, ekspresjonismen og det ubevisste sjeleliv. Les Hamsun eller sjekk ut Edvard Munchs bildeserie Livsfrisen for å komme i stemning. 

 

DAGEN JEG MØTTE CARINE ROITFELD

 

  

 

 

 

Den tidligere moteredaktøren i Franske Vogue, og nå global moteredaktør for Harper's Bazaar, er et stort forbilde for meg. (Moteserien du ser her er hentet fra Harper's) Det eklektiske moteikonet leker med stiler, farger og uttrykk. Mix&Match. Crap med Haute Couture. Det ligger en sublim humor i moteseriene hun styler og skaper. Dette er mote. Dette er kunst! 

Jeg møtte tilfeldigvis moteikonet i Agent Provocateur butikken i Soho, NYC for noen år tilbake.  Jeg gikk bort og sa at jeg er en «huge fan». «Merci», svarte hun. Så la jeg ansiktet mitt i rumpen på en av utstillingsdukkene som poserte meget seksuelt på et glassbord. (Jeg gjorde det ikke med vilje, det var en naturlig handling fordi jeg var så bakfull). Da begynte Madam Roitfeld å le.  Jeg husker det var en meget feminin og sofistikert latter. Det tok ikke lang tid før butikksjefen kom bort til meg.  Jeg frøs til.  «Du får 50 % på alt i butikken,» hvisket butikksjefen til meg.  Jeg husker jeg kjøpte meg rosa nettingstrømper og en bitteliten stringtruse.