hits

Helse

Derfor er Super-Juice bra før trening

Jeg liker å lage en skikkelig strategi når jeg har et treningsmål. Det er litt av moroa. Da sitter jeg og skriver lister og funderer mye på hvordan jeg skal trene og hva jeg kan spise for å komme i form. Dette er en del av min mentale treningsprosess.

Nå trener jeg meg sakte opp mott trekkingsesongen i fjellet. Og jeg sykler mye og trekker dekk. Jeg har intet konkret mål den neste måneden, men mening har jeg alltid: Meninga nå er å ha det gøy i naturen. 

På min dagsplan er det ALLTID en juice med rødbeter. 

Jeg kaller denne juicen for Elisas Sportsjuice og jeg sluker den en time før trening. 

I følge eksperter gir rødbeter mye energi. Og det trenger du før trening!

 

#Sponset  Elisas Sportsjuice:

 

3 Rødbeter

1 Appelsin

Ingefær

1 ss Lechitin 

1 ts Supernature Purely Greens Max

 

Lechitin har jeg skrevet om før, men dette er kort fortalt en kilde til et B-vitamin som er nødvendig for at kroppen skal fungere normalt. Lechitin bidrar til en sunn hukommelse, fettforbrenning, hjernefunksjon og leverfunksjon. 

Les mer om Lechitin HER.

Supernature Purly Greens Max er et supermatkompleks med supergress, alger, utvalgte frukter, grønnsaksekstrakter og urter. Den gir deg et bredt spekter av vitaminer, mineraler, sportsstoffer, enzymer og protein. Den er rik på næring som kan gi ekstra energi!

Les mer om dette HER. 

 

Jeg drakk denne juicen hver dag før Birken i flere måneder. Det holder nok ikke å komme i form av å juice- men ved siden av et aktivt hverdagsliv, har jeg troen på at dette funker. Det funker i alle fall for meg.

 

Håper vi ses i naturen!

I samarbeid med Super-Nature. 

#SPONSETINNLEGG

 

Dagens Detox Juice

Dagens Juice består av: 

- Kokosvann

- Ananasjuice

- En stor neve basilikum

- 1 ss Pure Lecithin fra Super-Nature. 

 

Denne deilige miksen med kokosvann kjøler ned kroppen etter trening. Basilikum, ananas og Pure Lecitin støtter fordøyelsessystemet.  

Hva er egentlig Pure Lecithin?

Jeg tar ofte en spiseskje av dette tykke- nesten smakløse pulveret i min juice. 

Lecithin bidrar til:

 Et sunt kolesterol- og triglyseridnivånervefunksjon, hjernefunksjon, leverfunkjson, hukommelse og fettforbrenning.

Det spiller spiller en sentral rolle i cellenes regeneresingsprosess- det vil si ungdomskilden!

Lecithin er en kilde til cholin, et B-vitamin som er nødvendig for at kroppen skal fungere normalt. Cholin spiller i tillegg en viktig rolle både i hjernen og i cellene ellers i kroppen. 

 

Juicing har forbedret mitt liv. Før var jeg nærmest konstant forstoppet- gikk til legen- forbarmet meg. Etter at jeg gjorde et så enkelt grep som å juice, er magen fornøyd. Jeg har fått en ny mage. Og da blir en blid. Har du en vond mage vil følelsene dine også bli påvirket av dette.

 

Slik ser Lecithin ut og du får kjøpt den HER. ( I samarbeid med Super-Nature)

Super Cleanse. En kjappis med John Opsahl 

  Super-duper Cleanse. Jeg tok en super kjappis med John Opsahl .    

Jeg sitter på Kolonihagen og spiser salat med erter i et sånnderre 80-talls skjell, som jeg ikke husker navnet på- men godt og lekkert er det. Jafs . Jafs. 

 
Ved meg er John Opsahl, Nordens ledende ekspert på supermat og helhetlig livsstil, og gründer av bedriften Supernature.  

Gjennom sitt internasjonale virke som Life Coach, terapeut og produktutvikler innen supermat og kosttilskudd har han hjulpet mange mennesker til å ta grep om eget liv og helse. John er kjent for å kombinere medisinske og holistiske tradisjoner med moderne vitenskap og metoder.

Han høres ut som en guru når han snakker og jeg sluker det.  

Nøkkelen i alt hans arbeid er «empowerment», det å styrke enkeltmenneskets evne til å skape det livet de selv egentlig ønsker, på deres egne premisser. En viktig del av hans studier i ulike medisinske, filosofiske og spirituelle tradisjoner har vært å finne redskaper og prinsipper som kan anvendes av alle. Han oppfordrer oss alle til å være oppdagelsesreisende i egne liv.  

 

 

 

 


John er her for å forkynne om SuperCleanse.

  -Hva er SuperCleanse, John?  

Supercleanse er en enkel, men effektiv måte å hjelpe kroppen til god helse, forteller han på en velartikulert og empatisk måte.  I praksis er det en grønn start hvor du spiser mye grønnsaker og supermat over en periode. En kan selv velge lengden på en sin SuperCleanse: 5 dager eller 10 dager.  For best effekt bør du sette av 10 dager.  

- Hvorfor bør jeg ta en SuperCleanse?  

Din kropp utsettes daglig for en rekke belastninger gjennom miljøgifter og usunn mat. En SuperCleanse er en restart hvor du kutter ut tyngre mat som kjøtt, meieriprodukter og korn- og tilfører med grønnsaker og supermat enn vanlig. Mange opplever at de får bedre fordøyelse, mer energi og overskudd og klarere hud etter dette.  

- Oh John! Jeg sliter så innmari med magen min. Jeg er så forstoppet hele tiden og det er så vondt. Min lege har sagt at jeg ikke bør spise så mye kjøtt da min kropp ikke liker det. Og så har jeg oppdaget at mye av problemet skyldes av at jeg spiser for fort! Jeg sluker maten!  

Hvor fort du tygger maten handler om hvor mye du prioriterer deg selv. Ta deg tid til å tygge! Kom i kontakt med deg selv.  

- Namaste! Men jeg må si at etter at jeg startet å juice selleri som inneholder mye fiber og kaster inn 6-8 svisker i ganen om dagen- så har det blitt mye bedre, altså!  

Kom i kontakt med dine emosjoner, smiler John.  

- Ok. Hva kan en så spise med en SuperCleanse?  

Jeg vil anbefale at du drikker en supersmoothie 4 ganger daglig. Utover dette kan du spise så mye rågrønnsaker du ønsker, samt noen sunne fettsyrer og noen nøtter. Drikk også urte-te!      

Forslag på en lekker lunsj fra John:  

Grønn salat med Valnøtter 1 pakke økologisk babyleafsalat 1 avokado 2 vårløk Cherrytomater En håndfull valnøtter Amanprana Happy Delight olje Himalayasalt Pepper

Forslag på en deilig juice:  2 dl vann 1 dl isbiter 1 dl eplejuice ½ rødbete ½ skrelt appelsin 10 bringebær Saft fra en halv lime Supermat 

 

FOTOcred: Sara Johannessen! (www.sarajohannessen.no)

 

Min type kveld

 

 

 

Firkanta? Jeg? Jeg liker å plassere ting i boks. Jeg liker å leke i bokser.  Godt, kvadratisk og enkelt. Meninger bør ikke puttes i boks. Meninger skal flyte. Jeg snakker om ting. 

Mens jeg putter smånipset mitt her skal jeg shotte GojiShot. Dette kalles multitasking. Jeg forsøkte en morgen på tom mage, og ble litt uvel. Men etter et par pannekaker er dette godt for kroppen. 

Økologisk gojipuré med fruktkjøtt er rik på plantenæringsstoffer og polysakkarider.  Gojibær har lange tradisjoner som kulturplante i Kina, og kan spores 3000 år tilbake i tid.

GojiShot inneholder blant annet antioksidanter fra C-vitamin. 

Skål! 

 

Stolt kjerring

 

Det er jo klart kjerringa er stolt. Nå driver gubben og lager bærlemonade. 

 
Jordbær er last season. Det er bringebær som gjelder. Bringebær har rikelig med antioksidanter, blant annet vitamin C og vitamin E. Av mineraler kan man nevne kalium, magnesium og kalsium, samt en del folat og jern. Det er også funnet ut av bringebær kan ha en virushemmende virkning. 

Kjøp gjerne norske bær, slik at du vet at de ikke er sprøytet i hjel. Bruk dem i din smoothie over grøten eller som topping over iskremen. MMMMMmmmmm!

 

 

ME-time

 

Jeg har tatt meg ME-weekend. Bor herskapelig på Norefjell Spa og er på yogaweekend. 

Jeg er stiv som en jernstang. Det er akkurat som om jeg har gått i motvind hele livet. Men det har jeg aldeles ikke. Akkurat nå tar jeg en liten me-pause og leser magasin. Sitter egentlig og ler litt innvendig. Jeg ME-time? Jeg er kanskje den verste hedonisten jeg vet om. 

Kan være jeg mangler selvinnsikt, men jeg nyter åkke som. 

 

#runandrelax #wildfoxcouture #norefjellspa