hits

SUPERSNACK på event

10.06.2015 - 08:29 2 kommentarer

 

I går hadde jeg et event for det tyske fotform sandalmerket Birkenstock. De tyske husmorsandalene er på et mirakuløst vis blitt det hotteste du kan ha på beina. Det er rart hvordan trender oppstår. En gøyal analyse!
Jeg inviterte en knippe bloggere og motejournalister til eventet for å vise fram nyheter. Det er alltid veldig nerveprirrende om alle kommer eller ei. Det skjer jo noe hele tiden!  Men det jeg vet med nøyaktig, presis og detaljert sikkerhet er at ingen kommer for å spise.

Går du på en lansering for å spise? Neppe. Men noe må en servere.

 Jeg valgte å servere lag-på lag i glass med hampfrø, gojibær, kakaonibs og Ombar-sjokolade som snacks.  Dette er en svært god mingle-snack som i tillegg er veldig sunn. Putt en skje opp i glasset og gjestene forsyner seg som veloppdragne ulver. For dette smaker!
Du finner alle ingrediensene på Super-Nature. 

Jeg serverte også Gojibær shot. Hvem kan si nei til en shot og en kick start følelse? Gojishot fra Super-Nature inneholder økologiske gojibær med  flust av C-vitamin som bidrar til å beskytte cellene mot stress og opprettholder immunforsvaret. Alle er jo stressa, dessverre.

 Dessuten er den lekre fargen appellerende. Jeg vil nesten kalle det en ice-breaker! Hva er dette? Hvor kommer det fra? Det ser nydelig ut? Smaker det vondt? Ja, spørsmålene var mange. Men det går ned. Mmmm!
Hvorfor ikke servere dette i stedet for tørre baguetter og lunken kaffe? 

 

Her ser dere noen bilder fra eventet.


 Gjestene fikk pedikyr fra Tone Lise Akademiet. (Tusen takk til Annette Elvhaug som arrangerte dette så lekkert!)

 Eventet hadde vi på den lekre butikken Svean Paleet i Oslo. 
 Den dyktige stylisten, designeren og Side2 blogger Marthe Fra Magmalou har laget den fine kjolen min. Som jeg heier på henne! Se bloggen hennes HER.Jeg er Supernature ambassadør så dette innlegget regner jeg som reklame. Koselig reklame, men helt klart reklame. 

Foto:Sara Johannessen

2 kommentarer

Jannicke Bjørkholta

10.06.2015 kl.08:35

Så utrolig fin blogg! Ønsker deg en fin onsdag!

Hadde betydd utrolig mye for meg om du hadde lagt igjen en kommentar på bloggen min :)

Stine

12.06.2015 kl.08:27

Nydelig kjole til deg!

Så ut som en flott event :-) jeg skal definitivt ha meg ett par hvite birkenstock!

God helg :o)

Skriv en ny kommentar