hits

Sommerens beauty Produkter

01.06.2015 - 16:28 2 kommentarer

 

Når du reiser på tur, bør du pakke smart og lett. Disse produktene er alltid med meg på sommerferie:

Kompakt pudder fra Babor. Lett å dekke over små kviser og ujevnheter. Dessuten etterlater den en naturlig look som oser av freshness!

 Mmmm! After Sun gir alltid minner eller forhåpninger om ferie. Denne fra Biotherm dufter svakt og deilig. Egner seg til han og henne. Den perfekte kremen Apres Sun!

 

Skin Food fra Weleda er alltid med meg på flyreisen og sågar på stranden. Den healer og etterlater ingen-ingen- ingen tørre partier på huden. Ikke bruk den for mye i ansiktet, da den er meget fet. Men dette er den perfekte all rounder!Hva blir sommerens duft? L'eau fra Biotherm dufter søtt og friskt. Akkurat slik en sommernatt skal være. Denne solfaktoren med SPF50 kommer med noe ekstra: Litt glød! Til deg som ikke liker makeup, får du her herlig shimmer til ansiktet. Til tross for høy faktor, får du ikke kviser av den. Jeg har hatt den med til fjells som til strand- og denne leverer!

 

Ultra Sensitive Tint fra Dermalogica har vært en trofast følgesvenn i mange år nå. Jeg bruker den som BB-cream og den etterlater en naturlig look. Min kjæreste, for eksempel, er glad for at jeg ikke bruker sminke- ergo han ser ikke at jeg bruker denne herligheten. Storfavoritt!


Kiehl's har ikonstatus i Amerika. Det gamle apotekermerket har en rekke gode hudpleieprodukter til han og henne. Denne solkremen dufter ingenting, og egner seg til hele familien. Perfekt til deg som liker å slikke sol uten å bekymre deg for solskader. 

 

 

En mild skrubb til ansiktet, bruker jeg hver dag i solvarmen. Denne fra Bliss mikrofolierer meget bra! Æsj- det er alltid ekkelt å se fremmede folks føtter. Og mine er ikke spesielt flatterende. Men takk for gelelakk! Da har jeg farge på hele sommeren!

 

Min toalettmappe inside out. 

God sommer!

 

2 kommentarer

Henriette Honsrud

01.06.2015 kl.16:33

Jeg har konkurranse på bloggen, der du kan ville to valgfrie tørrshampoo fra Batise. Bli gjerne med !

Ha en fin start på uken :)
Herlige produkter! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar