hits

Slurp-slurp-kokosvann

29.05.2015 - 15:10 Én kommentar

 

Jeg slurper i meg leskende kokosvann og jeg koser meg. Kokoskos! Pulsen er i ferd med å komme til normalen. Jeg har lagt fra meg telefonen på rommet og nå bare puster jeg. Ahhhhhh. Ahhhhh. Dette gjentar jeg hele tiden. Jeg puster høylydt.

 Kamalaya på  i Koh Samui er et holsistisk velværesenter. Etter en konsultasjon hos legen fikk jeg beskjed om å drikke mer. Min kropp er visst uttørket. Og mineraler trenger jeg masse av. Så jeg slurper i meg leskende kokosvann. Deretter stapper jeg skjeen i kokosnøtta og graver ut den deilige kokosmassen. 

 

Min tunika er til fun fact fra det norske merket Fleischer Couture som jeg heier på. Legg merke til de små broderte palmetrærne på den! 

 

 

 

 

 

Du kan få mitt hjerte, men min kokosnøtt rører du ikke! 

Jeg oppdaget et nydelig smykkemerke som heter Daisy her. De lager smykker med Chakra symboler på. 

Hva er egentlig chakra igjen? 

Ordet chakra er sanskrit og betyr ?lyshjul?. Alle levende vesener har sin egen spesielle energi. Chakraer er konsentrerte livskrefter av energi. Tradisjonelt er det vanlig å snakke om sju store kroppslige kraftsentre ? eller chakraer. Hvert av chakraene påvirker forskjellige deler av kroppen, og hvert chakra er definert med sin egen farge.  

Jeg har også på meg armbånd fra Inmotion Essential som er et norsk smykkemerke. De har også en rekke nydelige symboler. 


Nei, nok prat nå. 

Nå skal jeg bade.

Jeg ønsker dere en fortyllende helg!

Namaste og solhilsen,

Elisa

 

 

Én kommentar

JuliaSofie

29.05.2015 kl.20:37

Så koselig blogg du har:) Kos deg masse:)

Skriv en ny kommentar