hits

Reis på ferie alene!

25.05.2015 - 09:46 8 kommentarer

 

Kamalaya Resort er verdenskjent blant idrettsutøvere,  slitne sjeler, helseentusiaster, økologister og nysgjerrige sinn.  Resorten er et holistisk velværesenter. Du reiser hit for å investere i kropp og sjel. Husk at kroppen er ditt viktigste redskap.  En sunn kropp og klart hode- gir positiv innstilling til livet. 

 

 

 

Kamalaya Resort ligger på den spirituelle øya Koh Samui i Thailand. Du reiser ikke hit for å oppleve Thailand. Du reiser hit for å oppleve Kamalaya.   Dette er en perfekt destinasjon til deg som trenger soloferie. Enten du er singel, går gjennom en tøff periode, vil komme i form, bli en bedre utgave av deg selv, vil lære mer om din helse- hit reiser du! 

Jeg reiser alene. Jeg liker å reise alene. På slike steder som dette føler en seg aldri ensom, fordi alle spør om "a table for one."

 

Gjestene blir oppfordret til å legge fra seg telefoner på sitt værelse. Her skal du nyte hva sansene fanger inn. Lydene av palmetrærne som flørter i vinden. Bølgene som skyller inn mot land. De tropiske fuglene som snakker sammen på et spennende fuglespråk. Og hører jeg sangen fra et ukjent instrument? Jeg ser lotusblomster og tropisk vegetasjon. Jeg lukter med den store nesa mi deilige juicer, oljer og blomster. 

Når en reiser alene får en tid til å reflektere. De første dagene er alltid tøffe fordi du ikke har landet ennå. I hodet ditt tikker det fortsatt mail, Instagrammen vil oppdateres og nyheter leses. Den rolige pusten er ennå ikke tilstede. Dette er helt normalt. Når du passerer rolige og harmoniske gjester, så blir du irritert på deg selv. Hvorfor har jeg ikke det samme euforiske smilet som dem? Men gi det tid! Ikke vær streng mot deg selv. 
Hvorfor skal du reise alene på ferie? 

Du trenger ikke være singel, deprimert eller gå gjennom en tøff periode- for å reise alene på ferie. 

Du reiser alene på ferie for å: 

- Fordype deg i noe: Kanskje er det yoga, detox eller destress?

- For å fange impulser: Jøss! Nå oppdaget jeg en ny side av meg selv!

- For å puste: Du må disconnect in order to reconnect. 

- For å ta en time out: Endelig me- time! Vekk fra hverdagen hjemme. 

  

En går og tenker litt over livet sitt når en reiser alene. Overraskende tanker vil dukke opp!

 

På  Kamalaya kan du velge blant helsepakker: 

- Detox

- Destress

- Yoga

- Fitness Program

- Relax & Renew

- Nutrition Guiding

 
Jeg har valgt yoga. Hver dag i en uke skal jeg gjøre yoga i 2 timer etterfulgt av 2 timer massasje. Jeg har også fått skreddersydd en meny som passer min kropp. 

Følg med på min reise! Og se flere bilder på min Instagram: @elisarotterud

8 kommentarer

Mariell !

25.05.2015 kl.11:56

Det høres fantastisk ut. Dette har jeg lyst til!

Nina

26.05.2015 kl.14:50

Booker man direkte via hjemmesiden eller finnes det "pakkereise" med fly, transfer og opphold fra Norge?

Takk for super blogg! Nyt roen og alenetiden de siste dagene. Hverdagen kommer fort nok :)

Elisa Røtterud

27.05.2015 kl.05:52

Nina: God morgen Nina. Du mailer deg gjerne om en pakkepris. Nå er det lavsesong og prisene er derfor gunstigere. Mail også Paradisreiser og hør om de kan hjelpe deg. Du bør være der i opptil en uke for å få en effekt av oppholdet. Fly booker du selv, men det er veldig lett. Oslo-Bangkok-Koh Samui- så blir du hentet der:) stor klem!

Margit

27.05.2015 kl.11:51

Takk for mer reisealene inspirasjon, dette høres nydelig ut :-)Nyt ferien og oppholdet i paradiset.

Rune

29.05.2015 kl.09:17

Hvem tar alle bildene når du reiser "alene" :-p Ikke selvutløser ser det ut til? ;-)

Elisa Røtterud

29.05.2015 kl.14:38

Rune: Hei! Jeg leier som oftest en fotograf, eller så spør jeg forbipasserende å ta bilder. Og så blir det mye improvisering:)

ida

02.06.2015 kl.12:41

jeg skal reise alene neste uke, gleder meg. Kunne gjerne tenkt meg å prøve et luksus opphold slik som deg, er det privat eller sponset tur du er på?

Hva gjør du på om kveldene for å ikke bli ensom? kommer du i snakk med folk?

Elisa Røtterud

02.06.2015 kl.13:37

ida: Hei Ida! Hva slags ferie er du ute etter? Slike destinasjoner er alltid for soloreisende og en kommer raskt i prat med folk. Er du på budsjett sjekk ut ulike yogaskoler i utlandet. Prøv å tegne ferien du ønsker- så kan jeg kanskje hjelpe deg! Jeg har vært på så mange steder nå!

Skriv en ny kommentar