hits

309 dager igjen til Birken jo!

16.05.2015 - 09:56 2 kommentarer

Jeg sliter litt om sommeren og det har jeg bare godt av. Jeg liker å ha et treningsmål og nå har jeg ingen! Fra desember til mars tenker jeg bare på langrenn. Nå farer tankene overalt som en bordtennisball. Jeg trenger fokus og et mål!

Du som leser dette, vil kanskje si at jeg burde lære meg å slappe av litt mer? Og det har du helt rett i! Jeg legger meg flat til et dunkende hjerte. Og du må ikke tro at jeg er fanatisk. Jeg koser meg mer enn jeg trener, men jeg trenger dette målet.

 Å være dedikert gjør meg motivert. Når jeg er motivert er jeg i balanse og glad. 

Denne sommeren skal jeg sykle mye. Jeg bør også gjøre yoga. Til høsten starter fjellinga.

Hva slags treningsmål har du? Synes du det er dumt å ha treningsmål? 

 

2 kommentarer

Anne-Brit Strandset

02.06.2015 kl.09:02

Herlig å lese bloggen din! Hørte på deg på birkenseminaret i vinter og det ga inspirasjon. Nå er jeg ingen god skiløper, men jeg løper desto mer. Veldig godt å lese bloggen til en engasjert kvinne som også synes det er bra å ha mål! Mine venninner rister på hodet av meg og synes jeg er temmelig fanatisk med treningen. Men jeg koser meg med det! Nå er målet birkebeinerløpet og Nordmarka Skogsmaraton. Vi får bare stå på!

Elisa Røtterud

02.06.2015 kl.09:10

Anne: Nei, nå gjorde du dagen min ANNE! Det er godt å høre. Gjør det som gjør deg glad. Hadde vi hørt på hva hvermannsen synes til stadig, hadde det blitt gjort lite. Heier på deg! p.s. Bor du i Oslo-regionen så kom deg på løpetur rundt Grefsenkollen! Her bor jeg og motbakkene er herlige, omgivelsene flotte. Lykke til! Vi ses!

Skriv en ny kommentar