hits

Chic i Chamonix

05.05.2015 - 10:45 Ingen kommentarer

Denne solkremen fra Helena Rubinstein etterlater litt perleshimmer på huden din. Den er fantastisk på huden og etterlater en fin glød. 

 

 

 

 

 

 

Det er mange gode grunner til å reise til Chamonix. Dette er (ekstrem)sportens vugge. Her kan du klatre, gå og kjøre nydelige Randoo turer, til våren kan du sykle, trekke og klatre. Dette er en lekeplass for den eventyrlystne globetrekkeren. 

 

 

 

Jeg booket meg inn på spahotellet L' Hélioptic som lå et champagnesprett fra heisen til Aiguille de Midi. Et moderne hotell som ligger sentralt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byens kjerne har en sjarm det dufter nytelse og sportssvette av. Gatene er brosteinsbelagte og her ser du skibombser i verdensklasse tasse tøft bortover. Rundt byen stråler fjellene. Se der er Mont Blanc!  Jeg ser godt voksne menn i fargesterke klær med tribal-smykker. Blide som barn. De lever i nået, man! Mon tro hvordan de overlever økonomisk? Men jeg analyserer meg til at mange er rike, opprørske pappagutter i 40-års alderen, kan dette stemme? 

Det er flere gode restauranter og jeg spiser på Atmosphére som serverer mykt kjøtt. Monkey Bar & Restaurant og Munchie er også et gode valg. Jeg spotter også en Chanel butikk, men går ikke inn. Det florerer selvsagt av fristende sportsbutikker, men dessverre er Euroen altfor sterk for min slanke lommebok. Jeg velger å bruke pengene på heiskort og opplevelser. 

Du kan være Rookie som meg for å reise hit. Men lei guide! Det kan være snøskred og være og vind skifter raskere enn humøret til en kvinne. 

Chamonix? Check! Nå setter jeg snart kursen mot Provance. Det blir en kontrast. Men aller først- intense arbeidsdager i Oslo. 

Stor klem

Elisa

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar