hits

Kom deg UT!

04.05.2015 - 17:23 Én kommentar 

Namaste! Det er helt fantastisk på fjellet fortsatt. Snøen varer helt til 17. mai og hadde jeg vært dere ville jeg tatt turen til Jotunheimen så fort som mulig. Til helgen! Kom igjen! Vær litt impulsiv. 

Her ser dere en Miami Vice styling i fjellet anno 2015. Rosa genser fra Brynje med hvite solbriller til matchende Randoo-støvler er rett og slett litt Barbie-girl. 

Nå sitter jeg i Oslo og ser ut over byen som regner. Men inni meg er jeg fortsatt på tur. Lukker jeg øynene befinner jeg meg straks i eventyrlige Khumub-dalen i Nepal. Mitt stakkars eventyrland som nå er ødelagt. 

...

Nå skal jeg steke en hamburger og så skal jeg på Skeidar og prøve seng. #mandag

Livet er rart. På sekunder kan jeg befinne meg mentalt i Jotunheimen, så Nepal og så Skeidar. Fyttirakkern. Jeg må skjerpe meg. Her og nå! Det  er nået som gjelder. Men noen tanker her og der, er selvsagt normalt. 

 

Stor klem,

Elisa

Én kommentar

05.05.2015 kl.00:27

Hei, Elisa

Så forfriskende å lese! Hyggelig å se hvor fjellfrelst du er blitt. Sympatisk at du viser så stor entusiasme for den flotte naturen vi er omgitt med. Nå vil jeg til fjells med en gang;)

Jeg tar meg en tur opp på hvite vidder med utsikt til blå tinder i horisonten under skyfri himmel. Uten sekk og niste. Bare en snartur i tankene!

Skriv en ny kommentar