hits

Mestring!

27.04.2015 - 07:22 2 kommentarer

Det handler ikke om å være best, for da har du ikke en sjans. Du vil alltid møte folk som er "bedre enn deg". 

Men det handler om å være god! Om å prøve, gjøre og gjennomføre. 

Det handler videre om å komme seg litt ut av sin komfortsone og gjentakende hverdagsliv. 

Synes jeg da. 

Jeg er en super rookie i fjellet når jeg sammenlikner meg med kjæresten min og hans venner. Fjelling ble min pasjon for fem år siden og jeg håper jeg vil holde på den ut livet. Jeg har vært to ganger i Himalaya og mine tanker går naturlig nok til  bekjente som befinner seg på vei bort fra Everest Basecamp nå. Jeg tenker på dem og sender god energi deres vei. Jeg kan nok tenke meg at Google sjefen som omkom også var en rookie, uten at jeg har grunnlag for å konstatere det. En google sjef på Everest. Det blir et karneval for rikinger. Mer om dette senere denne uken. 

 

Da jeg klatret Arete des Cosmiques i helgen var jeg heldig med været. Jeg syntes først at ruta var veldig lett og tøffet meg kanskje litt. Så ble det plutselig sjokkluftig. Bli aldri tøff i fjelet, for du vet aldri hva som venter deg rundt neste sving. 

Dette innlegget ble en smule rotete- så jeg avslutter med en heads up til Ailo Gaup som har laget denne kule Miami Vice ulltrøya. Farger er fint i fjell. Sjekk ut: ailoclothing.com!  

 

Jeg ønsker dere en herlig mandag! Nå skal jeg drikke kaffe og så sykle til jobb. 

 

 

#ailogaup #chamonix #berghaus #johaug

 

 

 

2 kommentarer

Iselin Renée

27.04.2015 kl.09:11

God mandag :)

Oslofru

27.04.2015 kl.10:55

Wow så härliga bilder :D

Skriv en ny kommentar