hits

SUPER (duper) MATENS DAG

22.04.2015 - 12:35 Én kommentar

 

Jeg er en stor tilhenger av å ha det bra. Det betyr at jeg ikke er fanatisk. Det er selvsagt alltid lettere å si noe, enn å være noe. Jeg har det bra. Har jeg det så egentlig bra? Slik kan en holde på å filosofere i evigheter. Men jo, jeg har det egentlig kjempe bra. Og bedre skal det bli.  Her ser dere meg på en jungelreise i Costa Rica. Jeg er dekket av gjørme og har det utrolig BRA! 

For å ha det bra kreves en rekke faktorer. En av de faktorene er balanse. Hvordan DU ønsker å oppnå balanse, må du finne ut av selv. Slik er livets eventyrvei. Beklager å måtte opplyse om det. Men du er sjefen i ditt liv. 

Jeg bruker mye Supermat for å få balanse. 

Og i morgen, 23. april, er det  SUPERMATENS DAG! 

Super stas!

Oppsøker du en av landets helsekostbutikker står det klart med grønne og skjønne supermat smaksprøver. Du vil også motta informasjon på hva som passer deg og dine behov.  Det vil i tillegg være 20% avslag på utvalgte Supernature produkter.

Selv sverger jeg til AFA om dagen og anbefaler det som et av mine yndlingsprodukter. 

 AFA er svært populær innen fitness- og skjønnhets-miljøene, og blant Hollywoodstjernene. Ingen red carpet uten AFA.  Afa-algen utløser kaskader av hormoner, gir enorme mengder mentalt overskudd og hjelper på din konsentrasjonsevne og utholdenhet. Den øker også nivåene av forelskelsehormoner og gir lykkefølelse. AFA er i tillegg sterkt utrensende og nærende, og gir deg synlig bedre hud allerede etter noen uker. Perfekt til deg som skal løpe maraton i år. Jeg tar en liten teskje hver morgen og føler meg utrolig bra til tross for retox-tid. 

 
 

 

( I samarbeid med Supernature)

 

 

 

 

 

http://www.super-nature.no

Én kommentar

Ada

22.04.2015 kl.12:44

kult!

Skriv en ny kommentar