hits

Det er bedre å vinke enn og ha hendene i lomma.

19.04.2015 - 08:18 4 kommentarer

 

 

 

 


 

 

Jeg er så glad i å vinke. Jeg vinker til alle tyske biler for eksempel. For å vise alle de tyske turistene at nordmenn er så sjokk blide folk. Jeg elsker å vinke fra båt og ferje. Da veiver jeg noe ukontrollert, kanskje. Sitter jeg på buss og møter en annen buss- ja da slenger jeg armen opp til en vink da også. 

Her vinker jeg fra Turtagrø. 

Som dere vet er jeg like glad i å reise som og vinke. Og med meg har jeg alltid Ultra Sensitive Tint fra Dermalogica. Denne kremen med farge gir meg glød og solbeskyttelse med faktor 30. Huden min blir alltid best med denne kremen. Til tørre håndflater, albuer og munn tar jeg fram Kløvervaselinen min. Jeg liker den best fordi den er retro, og kan neppe med hånda på hjertet si at dette er det beste produktet i verden, men når noe ser fint ut- blir det også bra. 

Nå skal jeg vinke fra balkongen min. Jeg er sikker på at det står noen der nede. Jeg tror en kommer lengre med et vink, enn å ha hendene i lomma. 

 
4 kommentarer

Benedikte Porsanger

19.04.2015 kl.10:23

Fine bilder! :-)

Elisa Røtterud

19.04.2015 kl.11:12

Benedikte Porsanger: Tuuuusen tak:)

Inger

23.04.2015 kl.09:12

Kjære kjære deg! La meg sende deg et 100 % naturlig produkt fra Burt's Bees istedet for kløver vaselin! Vaselin er et 100 % petroleum produkt- som ikke er bra hverken for innsiden eller utsiden av huden din. Jeg lover deg at du vil elske Miracle salve fra Burt's! Den ligger i postkassa når du kommer hjem fra Geneve! God tur! :)

Elisa Røtterud

26.04.2015 kl.18:39

Inger: Hei Inger! Er det sant? Jeg elsker min vaselin- og dette ante jeg ikke. Jeg skal lese mer. Jeg er akkurat kommet hjem etter en fantastisk langhelg i Chamo- og vi var så heldige med været! Håper du får glede av bildene som kommer ila uken. Stor klem ELISA

Skriv en ny kommentar