hits

JUST DO IT

16.03.2015 - 06:07 Ingen kommentarer

 

Alle har meninger om alt.

Og av og til føler vi mennesker at alle har meninger om deg. Vel, det stemmer ikke. Det er din egen paranoia som taler til deg da. Noia-trollet. 

La oss lære enkelte smarte- og sosialt oppegående grep.

Hva synes du om denne  check- listen?

1. Sladrekjerring er last season. 

Det ligger dessverre i menneskets natur å baksnakke. "Har du sett at.." "Hun gjorde og sa det og det". Vel- når du først skal baksnakke- gjør dette sammen med dine aller-aller beste venninner. Jeg har en håndfull venninner som jeg stoler på. De holder på mine hemmeligheter.  Min indre kjerne. Folk som sladrer uten grunn fordi de er dramabyggere- er det bare å holde seg langt unna. Du lukter dem på lang vi: "Du kan stole på meg altså"- sier hun fortrolig til deg. Stol aldri på folk som sier du kan stole på meg. Hev deg over sladrekjerringer. Og ikke overraskende: Menn hater sladrekjerringer like mye som kolonnekjøring. 

2. La mennesket være mennesket

Noen ganger møter en mennesker som skiller seg ut. Litte-bitte-granne. Dette kan være at de har en annen farge på skjerfet sitt enn resten av venninnegjengen. Vel, er ikke det sykt moro? JUHUU! Vær nysgjerrig- ikke dømmende. Folk som tør å gå sine egne veier er ofte morsomme og de vil overraske deg!

3.  Prøv noe nytt

Tør du? Tar du utfordringen? Tre ut av ditt daglige gjentakelsesunivers og prøv noe nytt. Du vil få det kjempe moro, selv om det kanskje er litt kleint. Selv har jeg begynt å trekke dekk- og det er så gøy at jeg gleder meg til å gå i bikini. 

4. Les litteratur

Logg av! Vekk med Snap og Insta- 1 time om kvelden.  Klarer du det? Les verdenslitteraturen i stedet. Har du lest Kafka? Det vil være en åpenbaring for deg. Eller ikke. Uansett- vil det være en prøvelse i ditt rastløse sinn. Og du vil få kulturkapital. Det er stas på date, det.  

5. Besøk mora di. 

Hun kommer til å bli så glad for å se deg! Og så kan du tømme kjøleskapet hennes når du drar. Hun synes det bare er stas. Jeg blir 36 år til sommeren og jeg tømmer fortsatt kjøleskapet når jeg kommer på besøk. Blod er tykkere enn vann. Alltid! Ta hånd om din familie. Har du ikke en mamma- besøk et annet familiemedlem.  Selv om de av og til er skikkelige duste. 

Hva er din liste? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar