hits

Mixed Tape- Hybridmote

11.03.2015 - 17:32 4 kommentarer

 

 

Hybridmote! Å blande sportsmote med kontemporære fashionplagg- har jeg alltid likt. Det gir en følelse av en avslappet urban stil. I går kjøpte jeg dette sjokk store nettet fra Nike og her skal jeg frakte alle mine rødbeter. Jeg er nemlig blitt hekta på rødbeter. Det skal visstnok gi masse energi og jeg juicer for harde livet.

La oss kalle denne stilen for Berliner- chic. 

Jeg digger dessuten logoen til Nike. 

Sportsnett med logo til rød skinnbukse høres uten tvil ut som en mikrotrend, men for mange er den makro. Du har liksom bare kastet noe på deg- en tilsynelatende impulsivitet- som selvsagt er mest impulsiv. 

Mine skitne biker boots elsker jeg for alltid. Jeg har tilsammen tråkket i stykker 15 par av disse. Min mor  liker dem ikke. De sier det får meg til å likne på Pippi og mamma hater Pippi. Jeg elsker Pippi. Hun er mitt største forbilde. Uredd og eventyrlysten. Det er nok derfor mamma ikke liker henne, fordi hun er redd jeg skal skade meg. Hun om det.  

Nå skinner sola. Jeg håper det blir noen minsugrader framover slik at ivrige Birkebeinere får en solid tur over fjellet neste lørdag. Tikk-takk. 

Nå skal jeg på trening. Hva skal du? 

 

 

4 kommentarer

Bella

11.03.2015 kl.23:14

Hvor er bootsene fra? De er helt perfekte. Akkurat stil og farge jeg har sett etter. Hele antrekket er vare elsk.

Cecilie

12.03.2015 kl.09:40

Hei :)

Hvor har du kjøpt den kule nike-bagen?

Elisa Røtterud

12.03.2015 kl.16:17

Cecilie: Hei! Den har jeg kjøpt på Sport 1 i sentrum vis a vis Oslo City:) Sykt mye Nike stæsj der:)

Mari Alena

12.03.2015 kl.18:51

Kjempetøft! :)

Skriv en ny kommentar