hits

Månedens må-ha

20.02.2015 - 06:11 Ingen kommentarer

  

Jeg er egentlig veldig lite jålete, men så er jeg egentlig veldig jålete likevel. Kall det dårlig selvinnsikt. Eller det motsatte?

Hvorfor jeg samler på kremer og dufter- aner jeg ikke. Det føles som jeg leker når jeg sitter på badeværelset mitt og tester ut nyheter. Ergo er anti-aging produkter blitt mitt nye leketøy? 

For noen uker tilbake ble jeg sminket av den talentfulle makeup og hårstylisten Corinne Skau fra Wickedhouse. Hun bruker en del produkter fra Babor. Skinovage er en BB-cream som smelter på huden min med en etterlengtet følelse av glød og gyllen farge. Faktoer 30 har den også- som er meget bra for meg som ferdes i hardt vær. 

Carita-produktene er jeg også en tilhenger av. Lagoon Bath serien dufter så godt at jeg smiler! Og huden føles fresh og frisk ut etter påføring. 

På flyplasser unner jeg meg alltid en ny duft. Nå har endelig Tom Ford også komme til Norge og selges kun på Gimle Parfymeri, men er du ute på vift er Black Orchid et tips. Jeg unner meg et par sprut av denne på kvelden og sitter med armen foran nesa og mmmmmm. Duften er nokså sterk og anbefales ikke til dagbruk, men klarer du å være moderat- kjør på!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar