hits

Symboler & Verdier

19.02.2015 - 07:29 2 kommentarer

 

Vi må aldri glemme hvem og hva som er viktigst for oss. La oss kalle dette den indre kjernen. Dette kan være din kjæreste, familie eller verdier du har som betyr mye for deg. For meg kan dette være fjellet og søken mot eventyr i naturen. 

Den ytre kjernen. Hva er det? Jo det er faktorer som hverdagen din fronter. Den ytre kjernen har ofte en kraftig puls som kan gi deg bekymringer, sjokk-stress og smertefulle magefølelser. Den kan selvsagt også gi det motsatte i korte intervaller eller sågar lange økter.  Men glem ikke: Den ytre kjernen er urettferdig. Ofte. Brutal. Ofte. Et maskineri. Ofte.

Den ytre kjernen bryr seg egentlig ikke om deg. Har du for eksempel noen gang fått en beklagelse fra trikken for at den er forsinket? Alle tenker på seg og sitt. 

Aldri la den ytre kjernen spise deg opp. Ikke kom hjem og gråt fordi du føler deg urettferdig behandlet.  Føkk dem. 

Tenk på hvem du er. Og la det skinne. Vær tøffere! For du må vite at den ytre kjernen alltid vil være der. Uansett hvor du snur deg og vrir og vender på det. Lukk døra når du kommer hjem og vær glad for at du er du.

Jeg har ofte på meg armbånd som fungerer som symbolsk beskyttelse mot den den ytre kjernen.  De gir meg et lite heads up på hvem jeg er og hva jeg står for. 

Disse fra Inmotion Essentials har sågar fine ord på seg: RUN og LOVE. 

 

Dagens oppfordring: Rist på hodet og gå videre. 

 

 

(Foto: Sara Johannessen) 

2 kommentarer

Kristin

19.02.2015 kl.21:44

Utrolig bra skrevet, selv har jeg Fatimas hånd som beskyttelse. Digger deg!! :)

Elisa Røtterud

20.02.2015 kl.11:18

Kristin: Nå ble jeg veldig glad! Stor klem

Skriv en ny kommentar