hits

Be my Valentine

06.02.2015 - 12:00 3 kommentarer

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er for gammel til å egentlig vite hva Valentine handler om. Denne trenden kom til Norge for kanskje åtte år siden. Jeg er generasjon Y. For sent ute. Dere som er C-generasjonen forventer trolig en rekke presanger fra deres kjærester 14. februar. 

Men hva er så egentlig Valentine?

 

Det finnes mange historier om opphavet til Valentines Day, og de fleste av dem bygger på historien om at dagen ble oppkalt etter en mann ved navn Valentine. Hans eksistens er siden blitt bekreftet av arkeologer, og det sies at han døde 14. februar år 270.  

Etter hvert ble feiringen til en stor festival, hvorpå kvinner mente dagen ga dem fertilitet (evne til å kunne få barn). Senere ble det en festival hvor lapper med kvinnenavn ble lagt i en boks, og guttene kunne trekke en lapp med et kvinnenavn, hvor den heldige (eller uheldige) kvinnen måtte være sammen med mannen i et år. Det kunne bli både giftermål og par ut av dette, men helt sikkert også uvenner.  

Valentine-kort Romantiske dikt og vers var populært allerede langt tilbake i middelalderen. Friere sang eller leste opp sine "valentines", og det sies at man begynte med skriftlige Valentines-kort rundt år 1400. Det eldste Valentines-kortet som er funnet er visstnok fra begynnelsen av år 1400, og skal befinne seg på British Museum i London. I 1537 erklærte Kong Henry den åttende at 14. februar skulle være en offentlig feiring av Saint Valentine's Day. 

(Kilde: Frukt.no)

 

Jeg forventer ingenting av min kjæreste. Men jeg unner meg heller noe lekkert selv. Som blondeundertøy! Jeg elsker blonder.  Selv om jeg har en nokså røff og kanskje normcore stil til vanlig, elsker jeg følelsen av å ha på meg sjokksexy undertøy. Det gir meg en skjult selvtillit. Et feminint våpen.

Dagens oppfordring: Gå i undertøysskuffen og kast gamle truser og BH-er. Ærlig talt! Ha liksom litt respekt for deg selv. 

Det finnes lekre saker der ute som ikke trenger å koste så mye. 

Selv handler jeg alltid på salg på Agent Prococateur. Dette gjør jeg i romjula og etter sommerferien. Da kan du gjøre skup!

Be my Valentine? Whatever. Jeg er det jeg er. 

 

Fotocred: Sara Johannessen

3 kommentarer

sjokka

07.02.2015 kl.00:05

Jeg vurderer å pakke sjokklett til en sjokkreise med sjokkjæresten min, det kan jo fort bli sjokksexy. La oss bare håpe at det ikke blir en sjokktørr tur!?

Si meg, har du tapt et veddemål eller noe sånn, eller har du kanskje gått i sjokkfella? I så fall kan jeg foreslå rekord som det nye store, ingenting er vel heftigere enn rekordsexy, for eksempel?

Og vær så snill å få håret bort fra ansiktet på bildene oftere, jeg klør i øynene av se på det, og du har da virkelig ingen grunn til å gjemme deg!

alexandraaaa

07.02.2015 kl.21:46

Så herlig blogg!

God helg

Hilde

07.02.2015 kl.23:05

Sykt kul stil og blogg:-)))

Skriv en ny kommentar