hits

Yves Klein møter Pippi

03.02.2015 - 10:31 Ingen kommentarer

  

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker kulde, ski og vinter. 

Når det er kaldt lever jeg. Så enkelt er det. Jeg burde flytte til Svalbard eller Tromsø. Hva gjør jeg egentlig i Oslo?

Jo- i Oslo jobber jeg!

Fredag var jeg stylist og produksjonsleder for det norske merket Fleischer Couture. Vi var et kult team på sett for deres AW15 kampanjebilder. 

Jeg digger dette merket.  Du kjenner sikkert til dunkåpene deres som Sarah Jessica Parkar har ikonisert i Amerika. Back Home, spesielt rundt Ring 3, er kåpene også en stor favoritt. 

Flesicher Couture lager i tillegg myke ullklær med silke, og snittet er sexy. Helt frelst. Kashmir-plagg i elegante silhuetter har de jaggu også. Myke materialer er godt mot huden.

Men da jeg så denne Yves Klein blå dunjakken besvimte jeg litt. Er den ikke rålekker? Hvem sa at dun ikke er sexy? Jeg er sikker på at det finnes en rekke syke dun-fetisjer der ute. Jeg burde nesten blitt en. 

Når du skal ut på tokt, bruk gjerne farger. Spesielt du som liker å kjøre off pist. Det er mye skredfare rundt om kring nå. Spesielt på Vestlandet og jeg har helt harahjerte hver gang min kjæreste reiser dit  på eventyr. Jeg går jo bare langrenn om dagen, og det er vel ingen risiko.

Lytt til erfarne fjellfolk! Ikke ta noen sjanser! Og ikke bli inspirert av Tungtvann-sabotørene og bruk hvitt i fjellet. Bruk farger! Da vil du synes i terrenget hvis det forekommer en ulykke, og så vil du se fresh ut på bilder. Namaste. Shanti. Shanti.

 

 Fleischer Couture er designet i Norge og ble etablert i 2008 av Thea Eline Sundhell og Maja Mejlænder Fleischer. Filosofien deres er å kreere eksklusiv komfortestetikk som fusjonerer sport med ready to wear fashion. Designerduoen har spesialisert seg på tidløs og kvalitetsorientert ull og cashmere, varme parkaser og dunkåper som signaliserer eleganse og luksus. Fleischer Couture opplever for tiden en internasjonal boom etter at Sarah Jessica Parker fikk dunkåpen som sin favoritt i fjor. I dag satser merket stort internasjonalt.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar