hits

Proenza møter Kløvervaseline

27.01.2015 - 09:44 Ingen kommentarer

 

 

 

 Denne lille puddel-Proenza vesken har jeg lånt for dagen. Petit liten sak som passer til deg som liker å pakke sjokklett. Den blir litt for liten for meg. Men tendensene denne våren er små vesker. Less is more- som dom sier på landet. 

Hva synes du om den lille vesketrenden?

I min veske har jeg alltid noe til leppene mine. Ved siden av telefon og nikotinfri snus er dette elementer som får dagen min til å bli helt ok.

Er du på budsjett kjøp en herlig liten retro sak: Kløver Vaselin! Jeg digger designen og produktet. Det minner meg litt om min farmor. Denne kan brukes på sprukne albuer, lepper og på kroppen. Den er jo selvsagt litt klissete, men det handler om å bruke et produkt med måte. Når var det sist gang du fikk tipset om et skjønnhetsprodukt til under 50-lappen?

Er du på moderat budsjett har Kiehl's gode varianter. Også denne lille tuben som har navnet Lip Balm er gunstig i pris og god i kvalitet. 

Hvis jeg skal sammenlikne dem så vinner nok Kiehl's for sitt gode leppefokus- men Kløvervaseline skårer godt som en allrounder. 

Begge tipsene har nærmest en heroisk status i det farmasøytiske miljø. 

Dagens siste tips: Smil etter påsmøring. Da vil du med ett føle deg lettere til sinns- selv om du kanskje har en dårlig dag .

 

Fotocred: Sara Johannessen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar