hits

Super Cleanse. En kjappis med John Opsahl

15.01.2015 - 13:29 5 kommentarer 

  Super-duper Cleanse. Jeg tok en super kjappis med John Opsahl .    

Jeg sitter på Kolonihagen og spiser salat med erter i et sånnderre 80-talls skjell, som jeg ikke husker navnet på- men godt og lekkert er det. Jafs . Jafs. 

 
Ved meg er John Opsahl, Nordens ledende ekspert på supermat og helhetlig livsstil, og gründer av bedriften Supernature.  

Gjennom sitt internasjonale virke som Life Coach, terapeut og produktutvikler innen supermat og kosttilskudd har han hjulpet mange mennesker til å ta grep om eget liv og helse. John er kjent for å kombinere medisinske og holistiske tradisjoner med moderne vitenskap og metoder.

Han høres ut som en guru når han snakker og jeg sluker det.  

Nøkkelen i alt hans arbeid er «empowerment», det å styrke enkeltmenneskets evne til å skape det livet de selv egentlig ønsker, på deres egne premisser. En viktig del av hans studier i ulike medisinske, filosofiske og spirituelle tradisjoner har vært å finne redskaper og prinsipper som kan anvendes av alle. Han oppfordrer oss alle til å være oppdagelsesreisende i egne liv.  

 

 

 

 


John er her for å forkynne om SuperCleanse.

  -Hva er SuperCleanse, John?  

Supercleanse er en enkel, men effektiv måte å hjelpe kroppen til god helse, forteller han på en velartikulert og empatisk måte.  I praksis er det en grønn start hvor du spiser mye grønnsaker og supermat over en periode. En kan selv velge lengden på en sin SuperCleanse: 5 dager eller 10 dager.  For best effekt bør du sette av 10 dager.  

- Hvorfor bør jeg ta en SuperCleanse?  

Din kropp utsettes daglig for en rekke belastninger gjennom miljøgifter og usunn mat. En SuperCleanse er en restart hvor du kutter ut tyngre mat som kjøtt, meieriprodukter og korn- og tilfører med grønnsaker og supermat enn vanlig. Mange opplever at de får bedre fordøyelse, mer energi og overskudd og klarere hud etter dette.  

- Oh John! Jeg sliter så innmari med magen min. Jeg er så forstoppet hele tiden og det er så vondt. Min lege har sagt at jeg ikke bør spise så mye kjøtt da min kropp ikke liker det. Og så har jeg oppdaget at mye av problemet skyldes av at jeg spiser for fort! Jeg sluker maten!  

Hvor fort du tygger maten handler om hvor mye du prioriterer deg selv. Ta deg tid til å tygge! Kom i kontakt med deg selv.  

- Namaste! Men jeg må si at etter at jeg startet å juice selleri som inneholder mye fiber og kaster inn 6-8 svisker i ganen om dagen- så har det blitt mye bedre, altså!  

Kom i kontakt med dine emosjoner, smiler John.  

- Ok. Hva kan en så spise med en SuperCleanse?  

Jeg vil anbefale at du drikker en supersmoothie 4 ganger daglig. Utover dette kan du spise så mye rågrønnsaker du ønsker, samt noen sunne fettsyrer og noen nøtter. Drikk også urte-te!      

Forslag på en lekker lunsj fra John:  

Grønn salat med Valnøtter 1 pakke økologisk babyleafsalat 1 avokado 2 vårløk Cherrytomater En håndfull valnøtter Amanprana Happy Delight olje Himalayasalt Pepper

Forslag på en deilig juice:  2 dl vann 1 dl isbiter 1 dl eplejuice ½ rødbete ½ skrelt appelsin 10 bringebær Saft fra en halv lime Supermat 

 

FOTOcred: Sara Johannessen! (www.sarajohannessen.no)

 

5 kommentarer

Kostholdsbutikken.no

15.01.2015 kl.19:36

Supermat er i vinden! Stå på!

ragnhild

17.01.2015 kl.01:15

Og så verdens kuleste hatt! Hvor har du fått tak i den hen? Smask!

Catherine Lundborg

20.01.2015 kl.23:53

Hej! Är intresserad av Amlabäret, afa-alg och chips av rödalg. Var kan jag köpa detta jag bor i Göteborg.

MVH Catherine Lundborg

Carl

29.01.2015 kl.11:05

Hei Elisa :)

Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

Ha en flott dag!!

Carl

Elisa Røtterud

06.02.2015 kl.13:03

Carl: Hei Carl. Tusen takk for tips. Send meg gjerne en epost-du:) post@elisaroetterud.com God helg! Nå venter fjellet!

Skriv en ny kommentar