hits

Løype! Jeg har testet det du trenger!

13.01.2015 - 11:32 Ingen kommentarer

 

 

 

 

  

Enten du liker fjell- eller racingski- er utstyret viktig. Dessuten er det alltid motiverende å se litt fjong ut. 

Her har dere noen av mine skifavoritter på tur.

 

1.  Miami Vice  

Om du skal på 80-talls party eller trene mot Birken, er denne treningsjakken fra Bjørn Dæhlie et godt, og ikke minst stilig alternativ.  

-Smal passform med reflekser.  

-Stretch paneler under armene og i ryggen for god bevegelighet.  

-2-lags materiale i front og 2-lags materiale i sidepaneler gjør den motstandsdyktig mot vind og vann.     

 

2.  Hemmelig Våpen  

I jakten på tidelene har profesjonelle skiløpere lenge brukt spesialtilpassede innleggssåler i langrennsstøvlene. Jeg gikk med Rottefella Xcelerator Classic i skiskoene i fjor og ble veldig begeistret!

 

3. Hei Sveis!  

Det er lov å være bitte litt forfengelig, selv om du er en tøff birkebeiner. Bruk derfor tørrsjampo! Spray i håret og form sveisen. Du vil få volum og en følelse av nyvasket hår. Pillow Proof Blow Dry etterlater en svak duft, så du vil ikke risikere å bli fersket for å være altfor jålete av dine turkamerater.  

 

4.  Tøffe Tøfler  

Historien til UGG startet som en nisjetrend blant surferne i Australia. Gjett om føttene ble glade av å smette inn i lammeullsforete sko etter en aktiv dag i vannet! I dag går alle i UGG. Fra superstjernene i Hollywood til birkebeinerne i Norge. 

 

5. Turminner    

Et lite og godt kamera som smetter lett i lomma, er ideelt på tur. Jeg har testet ut IXUS 510 HS med berøringsskjerm. Det jeg likte best var de utallige fotomulighetene kameraet gir. Her kan du blant annet velge å få postereffekter, fargeforsterkning og miniatyrlandskap.  Wi-Fi-funksjonalitet gjør det i tillegg enkelt å ta bilder, og HD-film med detaljnivå gjør det enkelt å dele med venner og familie på et blunk. Med kompakt 12x optisk zoom og design i lommeformat er IXUS 510 HS et smart kamera på tur.

 

6. Retrostilig  

Retrostilen er tilbake i motebildet. Har du en gammel anorakk liggende på loftet, finn den gjerne fram. Eller sjekk ut Gutulia Anorakken fra Fjällreven. Til søndagsturene med familien vil du se skikkelig trendy og nasjonalromantisk ut.  

 
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar