hits

Tren deg glad med farger!

14.01.2015 - 06:25 4 kommentarer

 

 

 

 

 

 

 Annonse. 

 

Nytt år- nye muligheter- og ny treningsgarderobe!

Når jeg skal investere nytt treningstøy tenker jeg primært på kvalitetsorientert komfortestetikk og farger.  Velger du kvalitet får du en bedre treningsopplevelse. Klærne skal være lette og følge kroppens bevegelser. Det skal ei heller være sømmer som irriterer huden. Farger gir meg ekstra drive, boost, energi og godt humør.  Dette er elementære faktorer til en god treningsøkt.

 

Mange lurer på hva som motiverer meg til å trene. Vel, nå skal du høre hemmeligheten. Jeg blir motivert av å ha et mål. Det driver meg. Det gir meg en enorm tilfredstillelse. Og ikke minst gir det en følelse av mestring. Nå trener jeg mot Birken. Jeg har laget en realistisk treningsplan for hver uke. Målet er å komme i sjokkform og selvsagt slå min egen tid fra forrige gang. Har du et mål- blir du motivert- blir du motivert- er du hard core i gang- er du hard core i gang- vil du se resultater. Hvis du synes Birken virker veldig skummelt-noe det ikke er- så finn ditt mål. Vi mennesker filosoferer: Hva er meningen med livet? Vel, det er å ha et mål. Det er ikke mer komplisert enn det. Her fikk du svaret. 

Skal du i et bryllup til våren og vil se helt fantastisk ut? Vil du inn i dine gamle bukser fra 90-tallet? Lag deg et mål. Og lag deg en REALISTISK treningsplan som du kan gjennomføre. High five for gjennomføring!

Jeg heier på norsk design. Og dette settet fra Kari Traa liker jeg skikkelig godt. Spesielt tightsen gir meg et snev av cool 80-talls ye yo vibe. 

Kari Traa sto øverst på pallen innenfor freestyle skikjøring for kvinner i mer enn et tiår. Hun plukket med seg tre olympiske medaljer på veien, men på sine reiser vokste også et annet talent frem i henne. Kari begynte å strikke fargerike luer og hennes design ble en umiddelbar suksess. I dag designer hun treningstøy, ullundertøy og skiklær- for å nevne noe. Sjokkfan.

Sliter du med å komme skikkelig i gang med treningen vil jeg anbefale å investere i nytt treningstøy. Det sitter bedre enn det gamle, huden får det bedre når den svetter, og det gir en fresh følelse under selve treningsøkten.

Jeg tester stadig en rekke treningstøy og dette settet fra Kari Traa skårer full pott. 

Hvorfor?

- Jeg får bevegelsesfrihet. Det betyr at jeg kan løpe og hoppe uten å føle at klærne føles tunge eller irriterer huden. 

- Klærne er sømløse og i stretch-materiale.Jeg kan gjøre yoga, sykle, løpe eller tøye ut- klærne følger kroppens bevegelser. Deilig!

- Hurtig tørkende. Jippi! Det betyr at jeg kan vaske og ha klærne klart allerede timer etterpå. (Dette er gull til deg som skal på treningsferie.)

- Klærne veier lite. Lette klær gir deg mer fart og komfort. Dessuten er det en bonus hvis du trener før eller etter jobb: Du trenger ikke bære så tungt.

Tips! Det florerer av salg om dagen. G-Sport kjører- as we speak- masse fra Kari Traa. Du finner det HER. 

Hva sier dere? Bli med å gå Birken i år?

 

Fotocred: Sara Johannessen 

#trening #karitraa #reklame #G-Sport

 

4 kommentarer

rundtomkringtrorjeg

14.01.2015 kl.18:25

Der er jeg enig, vi menn er generelt veldig kjedelig i farger på tøy, jeg er ikke. Digger friske farger, blir "mobbet" på en helt oki måte, kansje dem er lit misunelig at jeg tørr og stille opp i lit friske farger, boykotter alt i sort)) Jeg kjører hardt, dvs 2 timer inetns styrketrening 5.6 dager i uka, så tøy som sitter er utroligt viktig for meg, hadde ikke klart en vanlig joggebukse på trening :-)

Lizbeth Osnes

15.01.2015 kl.22:24

WOW, for en kropp! :o Jeg må innrømme at det er altfor lett å falle for fristelsen til å ta en lat kveld i sofaen og med altfor usunn kost på planen. Nå skal det derimot trenes litt med fitnessballen jeg nettopp fikk i posten :D Og ikke minst er det litt ekstra motivasjon at jeg også har en splitter ny, superfresh treningstights da :)
Hjelpe meg så flink du er! Og for en motivasjon du gir ut! Jeg har nettopp gått til innkjøp av rockering, kettlebells, fitnesssball og yogamatte. Blir nok ikke Birken på meg, ikke i år i alle fall, men babyvekta - den skal bort! Og tusen takk for at du gav meg en liten push i den retningen! :-D

Elisa Røtterud

19.01.2015 kl.16:02

sandrakaggerud.com: Juhuuu! Nå ble jeg veldig glad!

Skriv en ny kommentar