hits

Test av laser

12.01.2015 - 14:34 Ingen kommentarer

 

 

Jeg er veldig dårlig til å barbere meg. Jeg får nesten alltid inngrodde hår og arr etter barbering.  Derfor har jeg forsøkt laser.    

Å fjerne uønsket hårvekst med laser er en trygg måte å bli hårfri på, men behandlingen gir ikke permanent resultat, og ikke alle har riktig hårfarge eller hud til å få effekt av behandlingen. Dette sier Norsk Helseinformatikk.    

Grunnregelen for alle laser er at håret alltid må være mørkere enn huden, ellers fungerer det ikke. Det skyldes at laserstrålen treffer alt pigment, selv det som finnes i huden.  

Jeg setter på meg funky briller. Så tar sykepleieren er liten boremaskin (?) og starter å etse bort hårene. Det svir skikkelig. Ja, det svir!

 For mine armer trenger jeg 6-9 behandlinger med laser. Jeg har sjokkmye hår. Sterke røtter. Hele pakka.

Èn behandling koster ca 1500 kroner, så det er jo litt dyrt. Hittil har jeg forsøkt 3 behandlinger og jeg synes det er fint å ha arrfrie armhuler!  

De fleste klinikker sier at de fjerner håret permanent. Men dette er ikke helt riktig.  

Norsk Helseinformatikk sier:  Ifølge amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har ikke behandlere i USA tillatelse til å hevde at en behandling gir permanent fjerning av hår, men at det kan gi en permanent reduksjon i antall hår. Dermed blir slik hårfjerning definert som langvarig, stabil reduksjon av hår.    

Laser blir brukt ved stadig flere kosmetiske behandlinger. En av disse er fjerning av uønsket hårvekst. Nye lasere kan trygt og effektivt fjerne uønsket hår fra ansiktet og kroppen din, og effekten kan være langvarig.      

 #testavprodusent #elitehelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar