hits

Listen min.

04.01.2015 - 09:20 Ingen kommentarer

 

 

 

 

Nå starter hverdagen igjen. The beginning of the start of 2015. 

I år skal jeg ta enkle grep for å få hverdagen min til å bli bedre. 

1. 10 solhilsener om morgenen. Pust og kropp får en god start. Ikke start dagen med elektrosjokk og stress. 

2. Lage treningsdagbok fram til Birken. 10 mil i uka er målet, til tross for lite snø i Oslo. Bikram Yoga 1 gang i uken for pusten . 1 økt med styrke. 1 økt med intervaller.

3. Ta lunchpause! Ikke jobb og stress hele dagen! Dette gjorde jeg i vinter og det resulterte i en sjokkødelagt mage. Jeg var totalt forstoppet og var i store smerter.  Logg av 30 min om dagen. Det har du rett til. Ingenting brenner rundt lunch, så sant du ikke jobber som brannmann. Gjør du dette, vil du også jobbe mer effektivt etterpå. 

4. Skaff deg en beauty guru! Unn deg en behandling i ny og ne. Finn en god thai massør eller oppsøk en helseklinikk. Selv unner jeg meg 1 behandling hos Elite Helse 1 gang i måneden. Dette gir meg en påminnelse på at jeg må ta vare på kroppen min. 

5. Forebygg! Nå som jeg skal trene meg opp mot Birken, vet jeg at jeg får vondt i korsryggen. Forebygge dette med å tøye ut på rulle i 30 min hver kveld!

6. Nå som jeg har fått denne juice-maskinen jeg ønsket meg, skal jeg lage enkle juicer. Selleri er godt for magen min. Det skal jeg drikke! 

7. Ta en Me-time! Gjør noe som gir deg glede! Enten det handler om å lese Vogue i 30 min etter jobb, eller les en bok. Ikke vær på Instagram konstant!

8. Ta en raus-time! Gjøre noe for kjæresten min som han liker. Enten en blow job før jobb eller være raus og oppmuntrende når han gjør noe jeg egentlig ikke liker- da blir han blir stolt av den kula dama si.  

9. Ikke la stresset ta meg. Jeg skal ta stresset! Pust med magen og strebe etter en god tilstedeværelse. 

10. Fordommer er så last season! En skal aldri skue hunden på hårene. Han som vasker vinduene dine på jobben, har kanskje vært på toppen av Everest! Være enda blidere i 2015!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar