hits

Det perfekte reisettet

05.12.2014 - 13:11 3 kommentarer

 

 

 

  

Små tuber. Praktiske skatter. Enten til å ha med på flyreisen i week-end bagen eller på hytta. Dermalogica lager de perfekte reisestørrelse produktene. Dette kittet har jeg alltid med på reise. 

På tirsdag sitter jeg på flyet til Krabi/Thailand! Som jeg gleder meg! Og dette settet er allerede pakket. 

(Produktene har jeg fått til test av produsenten.)

 

3 kommentarer

Linn Therese

05.12.2014 kl.13:23

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin fredag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Makeup By Jenny

05.12.2014 kl.13:54

Så herlig! Har så lyst til å prøve face and body skrubben derfra som alle skryter opp i skyene :)

Elisa Røtterud

10.12.2014 kl.10:19

Linn Therese: Kjære deg. Tusen takk for tidenes kommentar Nå ble jeg utrolig glad! Du aner ikke!!! Stor klem og hakuna matata!

Skriv en ny kommentar