hits

Deilig norsk kasjmirdesign

04.12.2014 - 13:18 2 kommentarer 

  

Luksuriøs komfortestetikk    

Det er soft, feminint, urbant og tidløst. Det norske merket Fleischer Couture serverer de beste vinterklærne, synes jeg. Ja, vi kjenner jo til deres sjokkgode dunkåper, men nå har merket i tillegg ekspandert med kasjmirgensere. Jeg elsker min blå genser som i tillegg har en urban passform. Den blir litt nuppete etter vask, men det gjør all kasjmir. Og litt nupp er bare kult anno up and coming 2015.

 Votter, luer og selvsagt det fantastiske merinoullundertøyet med en dæsj av silke har de også på sitt reportoar. Dette smelter på kroppen. 

 

Fleischer Couture er designet i Norge og ble etablert i 2008 av Thea Eline Sundhell og Maja Mejlænder Fleischer. Filosofien deres er å kreere eksklusiv komfortestetikk som fusjonerer sport med ready to wear fashion. Designerduoen har spesialisert seg på tidløs og kvalitetsorientert ull og cashmere, varme parkaser og dunkåper som signaliserer eleganse og luksus. Fleischer Couture opplever for tiden en internasjonal boom etter at Sarah Jessica Parker fikk dunkåpen som sin favoritt i fjor. I dag satser merket stort internasjonalt.  

 

Støtt norsk design! 

2 kommentarer

Hanne Slette

04.12.2014 kl.15:43

ahh, den så deilig ut!

Elisa Røtterud

04.12.2014 kl.20:51

Hanne Slette: Jeg bor i den!Stor klem

Skriv en ny kommentar