hits

Slik kler du deg til julebordet!

27.11.2014 - 15:24 Ingen kommentarer

 

 

 

 
  

Nå er det snart julebordssesong. For litt siden ble jeg intervjuet av Finansavisen der jeg ga mine tips, råd og vink. 

Slik lød vår samtale:

 Avis: For veldig mange er det å finne festantrekk skrekken selv. Har du noen enkle tips til de som synes dette er vanskelig?

Elisa:  Er du komfortabel, smiler du og smiler du har med ett en god stil. Dette er det beste festantrekket for alle, selv for de som blir skrekkslagne av å finne festantrekk. Jeg kan gjerne gi dere en liten huskeliste: 

 

1. Start med kjolen, ikke detaljene- sa Coco Chanel. Fokuser på en ting av gangen: Har du en lang og enkel, kjole- kan du supplere med ekstravagant tilbehør. Velger du derimot paljetter- dropper du selvsagt smykkene.

2. Makeup. Moteikon Carine Roitfeld sier: Ha enten fokus på lepper eller øyne. Husk dette! YSL har for sesongen en eklektisk sotete øyemakeup- gå gjerne for dette, men da bør du velge bort den knallsterke leppestiften. Velger du fokus på øyne, velg gjerne løsvipper i moderat lengde. Da bevarer har du looken hele julen, og er et godt tips til stressede småbarnsmødre.

3. Sko. Velg sko du føler du kan gå 100 meter i. Ikke mindre . Nødvendigvis ikke mer heller.

4. Kropp.  Det er ikke flatterende å gå med kort og utringet kjole, selv om du kanskje er singel. Eleganse, er stikkord. Vær heller aldri misfornøyd med kroppen din!    

 

Avis: Hva er ditt beste tips for å gjøre partyantrekket fullkomment?

Elisa: Promillen! Din stil blir ødelagt av høy promille. Husk å drikke vann!  

Avis: Har du noen forslag til damer som ikke liker å gå i kjole under julebordet?

Elisa: Le Smoking er alltid en sexy klassiker. Til en hvit skjorte vil du ose av sofistikert glamour. Vil du vise litt hud, velg dressbukse til en silkesinglet- det er også en elegant look.

 

Kjolen jeg har på meg for anledningen er fra Dagmar. Et av mine favorittmerker! 

 

Foto: Una Isabelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar