hits

Mote i friluft

06.11.2014 - 12:01 5 kommentarer

 

 

 

 

 

 
Etter intense fashion dager- unnet jeg meg intense friluftsdager i Skottland, helgen som var. Jeg er veldig glad i å kombinere business and pleasure- på en riktig måte selvsagt- og var med som stylist for magasinet MANN.

Naturen var spektakulær i Skottland og hit vil jeg komme tilbake. Skottland må være et godt sykkelland. Jeg dro i bil fra Edinburgh til den lille byen Tain. 

Men dette er ikke et reiseinnlegg- dette er et innlegg om friluftsmote.

Tenk alltid komfort når du skal ut i naturen. Deretter på forfengeligheten. 

Jeg gikk for stillongs fra norske Fleischer Couture under skinnbuksa som jeg holdt på plass med et belte fra Sør-Afrika. 

Som innerlag valgte jeg en trøye fra Ulvang og den fine hvite genseren med høy hals er også derfra. Den er så utrolig fin!

Beina som aldri skal fryse hadde på seg tykke ullsokker, og lette og røffe sko fra Lundhags. 

 

5 kommentarer

Karoline Johannesen

06.11.2014 kl.12:37

Nydelige bilder :) Ser ut som behagelige og varme klær, perfekt til høsten eller det forblåste landskapet man finner over store deler av Skottland.

Elisa Røtterud

06.11.2014 kl.12:56

Karoline Johannesen: Har du vært der? Jeg vil absolutt tilbake dit for å sykle! Enn så lenge håper jeg på et hardt vintervær:)

Karoline Johannesen

06.11.2014 kl.13:01

Var en kort tur innom. Var på cruise som passerte frankrike for så å seile rundt UK. En av dagene stoppet vi i Inverness og det ble arrangert busstur til Loch Ness. Fikk sett litt da og opplevd en del vind da dette var i april og ikke spesielt varmt ennå.

Det var også en dag i Edinburgh, men det teller mer som bytur. Får ikke helt det samme intrykket der.

Har veldig lyst til å reise mer i Skottland, og i Irland. Elsker det ville landskapet, tradisjoner ofr legender. Så utrolig mye fasinerende der.

Liv astrid

06.11.2014 kl.19:17

Hei, så fine bilder og klær. Var ei uke på bilferie i Skottland i fjord. Kjørte fra Edinburgh til Invernesse så videre vest for å kjøre langs nordkysten fra vest til øst. Kjempe flott tur med flott natur, flotte mennesker. Pluss at alle dager var med sol og minimum 20 grader.

MissMette

07.11.2014 kl.12:02

Lurte på hvilket merke skinnbuksa er fra?

- evt hvor du har kjøpt den?

Skriv en ny kommentar