hits

Årets julegave (på budsjett!)

02.11.2014 - 05:15 8 kommentarer

 

 

 

 

Jeg visste ikke hva jeg skulle gi til han i gave. Men så oppdagen jeg appen Printic. Billig er det også (men det er vår hemmelighet). Du velger bilder du ønsker printet ut og så kommer de i posten en uke etterpå. I en lekker retroinspirert eske. 

Dette blir julegaven til familien i år også. Og til mine venninner. Men hysj!

 

8 kommentarer

Rikke

03.11.2014 kl.21:27

Heisann! Mitt navn er Rikke og jeg er 17 år og jeg lurer bare på hvor har du fått muligheten til å gjøre akkurat det du gjør nå! Du reiser mye, du jobber med mote, du er trent, du har mitt drømmeliv! Jeg er bare nysjerrig på hvordan du har fått dette til? Hva har du jobbet med, hva har du studert, hvordan har du kommet deg dit du er idag? Jeg blir så inspirert av bloggen, jeg har ikke ord!

03.11.2014 kl.22:38

Siden dette kommer over 200-tollgrensen, måtte du betale toll? Isåfall hvor mye?:)

Anne Lene Nilsen

04.11.2014 kl.18:55

åhh så utrolig genialt!

Chioma

04.11.2014 kl.19:10

Så kult tips!😊 Det skal jeg sjekke ut 😊

Ida

04.11.2014 kl.21:20

Jeg lastet ned appen og la inn bilder osv. Men det står "enter a new text" under hvert bilde. Jeg har prøvd å fjerne det, ettersom jeg ikke ønsker noe tekst under bildene. Vil det si at dersom jeg ikke skriver noe i det hele tatt så kommer det ikke skrift? Vil ikke ha "enter a new text" under bildene mine liksom...

Elisa Røtterud

06.11.2014 kl.12:56

Ida: hei- dette fikk ikke jeg. Jeg bare trykket på hvert bilde og så svoop var de bestilt. Har du funnet ut av det?

Elisa Røtterud

06.11.2014 kl.12:57

Anonym: Jeg kjøpte/bestilte mine da de hadde en kampanje, så jeg betalte ikke toll. :)

Elisa Røtterud

06.11.2014 kl.13:04

Rikke: Kjære Rikke- tusen takk for en utrolig fin epost. Den gjorde meg veldig glad. Tja- hvordan kan jeg gi deg tips.. Jeg prøver..
1) Skaff deg en god utdannelse!
2) Vil du jobbe innen PR eller media, må du belage deg på et par år med gratisjobbing for å få en fot innafor. Du må jobbe beinhardt!
3) Vær alltid snill, hyggelig og ærlig. Dette er en bransje der mange snakker dritt om hverandre. Jeg river meg i håret på vegne av denne drittkastinga. Ikke involver deg i dette. Vær tro mot dine verdier. Vær snill. Vær dyktig.
4) Du MÅ huske på at en blogg alltid viser solsiden av livet. Mellom oss to er jeg kjempe sliten om dagen på grunn av stress og jobb. Jeg smiler på bilder og hopper i været- men jeg er sikker på at min samboer ville sagt noe annet. Ja, jeg har drømmejobben og ja, jeg prøver å leve så eventyrlig jeg kan- men jeg er også veldig sliten.
5) Spis av livet! Skap magi og eventyr i hverdagen. Naturen er gratis og gir deg masse overskudd, glede og inspirasjon. Så du kan LETT leve et eventyrlig og spennende liv allerede i dag!
6) Jeg har studert sosialantropologi og utdannet meg som tekstforfatter på Westerdals. Jeg jobbet gratis i mange år før jeg fikk fast jobb. Det er min historie.
Dagens oppfordring til deg: Gjør noe annerledes etter skole/jobb i dag .Om det er å laste ned musikk fra Uganda, eller følge en ny oppskrift til å løpe 15 minutter i skogen. DO IT!
Stor klem din vei.
Vær alltid den du er- aldri lat du du er noe annet. Falske folk = dårlig karma.

Skriv en ny kommentar