hits

La klærne bestemme humøret ditt! Dagens oppfordring!

08.10.2014 - 08:16 4 kommentarer

 Det er høst og nitrist ute. Du har mest lyst til å krype i en tykk ullgenser og en oversized jeans. Men har du tenkt at stylingen påvirker humøret ditt? Går du i baggy klær, vil gjerne holdningen din også bli avslappet. I enkelte situasjoner bør du la klærne ta overhånd.    

Her kommer noen enkle hverdagsgrep.  

1. Gjør klart jobbantrekket kvelden i forkant, så slipper det å bli last call styling. 

2. Ha alltid et skift klart på kontoret- i tilfellet det blir fra jobb til fest. Pumps, en sexy topp og en liten boks med makeup, som du gjemmer  kontorskuffen- er gode tips.

3. Ser du sliten ut, bruk rød leppestift! Dette gir godt humør og du vil med ett føle deg pow wow!

4. Kle deg etter timeplanen. Skal du i et kreativt møte, tenk kontraster! Dette vil smitte over på din væremåte. En fløyelskåpe under en silketopp og mønstret bukse- vil signalisere imøtekommenhet.  Ha det gøy med stylingen din!

5. Skal du i budsjettmøte med sjefen kle deg i svart med høye heler. Dette gir en elegant effekt og du vil se selvsikker ut.  

6. Vær smart! Har du avtalt å møte en klovn, velger du kanskje en mønstrete topp og bling-smykker. Skal du derimot møte Frankrikes president, kjører du konservativt. Gjør research på menneskene du skal møte. Det vil smitte over på ditt humør og væremåte.  

Patricia Field, kostymemakeren og stylisten bak Sex in the City, brukte klær bevisst som en psykologisk effekt da hun stylet Carrie Bradshaw.  For oss kvinner i midten av 30-årene er hun fortsatt vårt store fashion idol. Nå håper vi selvsagt at det blir  en oppfølger, og skal vi tro ryktene er dette veldig sannsynlig!  

 

Dagens oppfordring: Finn din indre Carrie og  la klærne bestemme humøret ditt!    

Selv har jeg hjemmekontor i dag. Hva jeg har på meg? Tiara i håret, en lang silketopp med blonder, perlekjede og ullbukse.  Jeg tror at tiaraen og perlekjedet vil gi meg kreativitet, silketoppen en følelse av eleganse og sensualitet og ullbuksa- ja, den holder meg varm.    

Jeg ønsker dere alle en skjønn dag!  Solhilsen, Elisa    

4 kommentarer

Therese

08.10.2014 kl.10:30

Vil bare titte innom og si at jeg blir så glad av å lese bloggene dine! :)

Elisa Røtterud

08.10.2014 kl.11:50

Therese: Heia Therese! Nå ble jeg veldig, veldig glad! Tusen takk!

Marie ha

09.10.2014 kl.23:36

Elsket dette innlegget, det har et slikt humoristisk preg over seg. Ikke minst bildene - du har en fantastisk stil!

Elisa Røtterud

11.10.2014 kl.16:02

Marie ha: WOW! Nå ble jeg veldig-veldig glad! TUsen takk og solhilsen din vei!

Skriv en ny kommentar