hits

Picture Perfect

03.10.2014 - 07:22 Ingen kommentarer

  

Det er fredag!  La oss ta en titt på tipsene for helgen. 

1. Foundation Himmel. Le Teint Encre de Peau Fusion Ink Foundation gjør seg ikke bare lekker på baderomshyllen. Dette er også et godt produkt. Den lette konsistensen smelter på ansiktet og etterlater en soft pudderfølelse. Finnes i 8 forskjellige nyanser (12 nyanser hos GlasMagasinet/Steen&Strøm)

2.FUKT! Huden min ser ut som sandpapir om høsten, eller så er jeg bare i ferd med å eldes veldig-veldig raskt. Babor har en rekke oljer og kremer som smelter på kroppen som varm sjokolade. Duften er mild og skal visstnok gi deg harmonisk humør. Jeg kjøper den!

3. Våtserivetter. Alltid med meg. TIl fjells og i kontorskrivepulten. Merket? Pampers! Hvorfor?

Nå har Pampers en kampanje i samarbeid med Unicef. Hver pakke bleier du kjøper går til en stivkrampesprøyte i Kambodsja. 1 pakke = 1 vaksine. 

Dette sier UNICEF selv: 

Samarbeidet mellom Pampers og UNICEF går nå inn i sitt niende år. Med støtte fra millioner av foreldre har Pampers UNICEFs kampanje 1 pakke = 1 vaksine hjulpet til med å eliminere stivkrampe hos mødre og nyfødte i 15 land. 

Stivkrampe er en dødelig sykdom som tar livet av 58 000 nyfødte barn hver år, men dette er en sykdom som kan forebygges med vaksiner. Det er tilstrekkelig med tre doser stivkrampevaksine i løpet av graviditeten for å beskytte mot denne sykdommen. 

 

#ysl #babor #pampers #UNICEF 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar