hits

Urban Outfitter

03.09.2014 - 20:49 2 kommentarer 

Fakta: Moten gjentar seg selv. Ergo aldri kast noe! Disse denimbuksene fra Helmut Lang kjøpte jeg i min studenttid som lovende 20-åring. Jeg har lappet dem, sølt maling på dem, klippet dem opp, ja- jeg har sågar et hull i bukserumpa. Men som jeg er glad i dem! 

Merket Dickies opplever også en renessanse om dagen. Vi har jo Calvin Klein trenden akkurat nå, som i skrivende stund allerede er en yesterday- siden alle går i det. Dermed velger jeg Dickies. Dette merket symboliserer en symbiose av skate og veteranbiler- hvis jeg har forstått det riktig. 

Vesken. Den har jeg lånt av fanatastike Una som er min fotograf. Jeg sparer nemlig til ny sykkel og unner meg ikke en sjokkdyr veske fra Givenchy- at the moment. Legg merke til at jeg bruker klatrehjelm til sykkelhjelm. Jeg vet ikke om det er trygt, men jeg liker det. Selv om det ser helt idiot ut. (Una som er 25 år, blir litt flau) Dessuten er jeg litt gjerrig. Liker ikke å både kjøpe klatrehjelm og sykkelhjelm. 

Pumps! En klassiker. Disse er fra Isabel Marant/Høyer Sjølyst. Jeg har brede føtter, men etter at jeg blokket dem ut hos skomakeren klarer jeg å gå ca. 500 meter i dem. 

Solbriller: Ray Ban er også en stayer. 

Har jeg en mening med dette innlegget? Ja! Tre ting. 

1) Gjenbruk

2) Kjøp klassiske items

3) Kjør din egen stil. 

 

Ps! Sverger du til friluft: Sjekk ut min trening/reiseblogg: www.muzungustyle.com 

 

Fotocred: Una Isabella Handzic

#Dickies #HelmutLang #IsabelMarant

2 kommentarer

03.09.2014 kl.20:59

Kule bilder!

Elisa Røtterud

03.09.2014 kl.21:20

Så herlig å høre! Min kjære Una Isabella @unaisabelle har tatt dem. Bra dame. Anonym:

Skriv en ny kommentar