hits

Electric Chic fra YSL

12.08.2014 - 12:03 Ingen kommentarer

 

 

Husker dere jeg sa at det er viktig å kle seg komfortabelt på fest? Det er bare å gratulere meg. Jeg hører ikke på egne råd. I en sjokktrang kjole fra Lanvin fikk jeg knapt puste på Høyer festen. Håret sto opp og ut som en løvemanke, og det var kult nok det, men det var så uvant at jeg følte meg som en fremmed i egen kropp. Til tross for at jeg ikke har sjans til å se fin ut på bilder (ukomfortabel foran kamera), ble jeg veldig fornøyd med makeupen som ble lagt av et proft team fra YSL. 

YSL har for sesongen it-modellen Cara Delevingne som frontfigur. Den rebelske modellen oser electric chic på bildene, don't you agree? 

Så lukk nå øynene- tell til 10- å bli like kul som Cara du også. Pust rolig. Sånn ja. Forestill deg at du selvsikkert og verdensvant går med besluttsomme skritt langs gatene. Du fylles av energi og inspirasjon av den vibrerende pusten i byen. Du er en sammensatt kvinne, klassisk om dagen, forførerisk om natten. YSL-kvinnen griper tak i byens farger og forsterker dem med sin selvsikkerhet. 

Du har fengslende øyne, forføreriske lepper, negler inspirert av gatekunst. 

Tell sakte opp til 10 igjen. Nå kan du våkne. Nå er du en YSL-kvinne. 

 

#høyerfest #høyer #canonstyle

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar