hits

Høstens treningsmote

15.07.2014 - 09:58 9 kommentarer

 

Jeg ELSKER å bevege meg. Bevegelse gir harmonisk balanse og eufori. Alle har godt av å bevege seg! Sitting is the new smoking. Mitt beste tips er å finne noe som gleder deg. Aldri tren for å bli tynn eller fit. Tren fordi det gjør deg glad. 

Her har jeg testet ut høstens treningsmote på terassen min. 

Studiotrening: Dette antrekket passer til deg som sverger til medlemsskap på SATS, Elexia eller CrossFit. Tightsen er fra triatlonmerket 2XU og er en drøm på kroppen. Smidig og lett. Sports BH-en er fra Under Armour og har en liten push up effekt for sex appeal. 

 

 

 

 
 

 

 

Yoga/Pilates/Body-Mind-Soul: Det norske merket Run&Relax imponerer. Det sømløse tøyet gjør at du føler deg naken på en sjokkgod måte. Pupper blir holdt på plass og tightsen er smidig som silke. Bravo! Det er blant annet yogainstruktør Vibeke Klemetsen som står bak merket og hun fortjener en skikkelig solhilsen for dette.

PS: Flyr du mye langdistanse- er dette de perfekte flyklærne. 

 

Treningsferie/Yoga: Skal du på treningsferie til høsten? Det florerer av gode tilbud fra en rekke operatører. Sjekk for eksempel ut Samahdi Opplevelser for gode tilbud. Her har jeg på meg full bekledning fra Run&Relax. Fun fact: Shortsen er perfekt på fjellturer når sola skinner. Tenk komfort og smell på litt estetikk. Da får du komfortestetikk!

 
 

 

 

 

Tennis: Lacoste er til deg som liker å se en smule snobbete ut. Krokodillemerket lager kvalitetsorientert tennismote og er en klassiker på banen. 

 

 

Løp og studiotrening: En kompis av meg sier at han aldri har sett meg i annet enn tights. Men er det så rart når det er så mye kult på tightsfronten? Nike kan sportsfashion. Batikkmønstrete topper, tights med skinnende logoer og hvem blir ikke ekstra motivert av slagordet: Just do it? Legg forresten merke til drikkeflasken min fra Camel Pack: Dette fantastiske sugesystemet gjør at du får på en liter vann på no-time. Et must til den treningsglade. 

 

 

 

Nattrening: Med refleks reduseres risikoen for å bli påkjørt i mørket med hele 85 % (kilde: Trygg Trafikk). Vær synlig! Swix har utviklet et innovativt treningstøy under navnet Swix Vistech. Refleks og knallfarger er dresskoden. Pop-tastic!

 Trekking: Jeg trekker altså er jeg. Fjällreven opplever en renessanse på hipsterbarometeret om dagen. Og er det så rart? KEB-buksa har perfet passform og en rekke lommer og glidelåser til lufting. Buksen egner seg ikke til klyving og klatring- men tøff trekking. 

 

Hvilke outfits liker du best?  Vi ses i marka! 

9 kommentarer

Merete

15.07.2014 kl.15:13

Hvor har du kjøpt den grønne nike tightsen? L-O-V-E it!

Elisa Røtterud

16.07.2014 kl.13:42

Hei! Den kjøpte jeg i Los Angeles. Men jeg er sikker på at du finner den på nettet! Stor klemMerete:

Katinka

25.07.2014 kl.18:39

OMG, Elisa. Det Nike-antrekket var bare superfresht!

Elisa Røtterud

28.07.2014 kl.17:26

Tusen takk, baby! Katinka:

Helle Sønvisen

31.07.2014 kl.09:43

Fy for pokker for en kropp! (Shit, glemte å se på klærne!) Du er rå!

Elisa Røtterud

01.08.2014 kl.09:45

WOW! Tusentakk!Helle Sønvisen:

Elisa Røtterud

03.08.2014 kl.21:27

Namaste! Og tusen takk!Helle Sønvisen:

Ingrid

28.08.2014 kl.11:36

Hva heter modellen på den grønne Nike tightsen? Superfresh!

Elisa Røtterud

02.09.2014 kl.10:24

Heia! Beklager sent svar! Jeg kjøpte den i USA og den har intet navn. Beklager.. Ta turen over dammen, eller sjekk ut på nettet! Stor klemIngrid:

Skriv en ny kommentar