hits

Treningsoasen LA

15.07.2014 - 06:56 Ingen kommentarer

 

 

 

Los Angeles.

En oase for de helsebevisste og selvsentrerte.  Tjiking!

Jeg har prøvd meg på utallige raw food, superfood og diverse kurer opp gjennom. Likt det. Ledd av det. Droppet det. Startet igjen. Helse er den nye rusen. Og her i LA er jeg blitt fullstendig narkoman. Jeg er på kjøret.

Jeg trener hver eneste morgen i syv tida. Styler meg før jeg drar. For jeg trener nemlig på klodens hotteste steder for øyeblikket. Equinox og Soul Cycle i West Hollywood er elsket av de som går på rød løper og andre ?narkomane?.

Equinox: Jeg er i himmelen. Får ikke lov til å ta bilder og spør selvsagt ikke om det heller. Her entrer du en verden av perfekte kropper som svetter sammen. Sånn vil jeg at livet skal være etter døden. Og da er du fullstendig ute.

Soul Cycle:  Treningsrommet består av spinningsykler og i midten er det en scene med sykkel og et miksebord med en Mac. Det er mørkt og musikken dundrer. Inn kommer en perfekt mann som er gurutrener og DJ. Vi sykler. Vi får høre at vi er fantastiske. At dagen din skal bli bra. At du skal finne positive ting ved deg selv. Halleluja! Sykler på. Så BÆM: Push ups på styret. BÆM: Sykle rytmisk. BÆM: Sykle mens vi løfter vekter. BÆM. BÆM. Danse mens du sykler. Jeg kjøpte med en gang et medlemsskap på fire dager til 140 $. OMG. I love being high as a super kite.

Skal du til LA må du teste noe av dette. Alle treningstrender starter i denne byen. Kundalini yoga, Bikram Cross Fit- you name it.

Det er vanskelig å komme inn på disse stedene så gå inn med attitude. Vær en superstjerne, for her trener superstjernene. Ha på hettegenser, solbriller og fresht treningstøy. Smil. Vær selvsikker. Da får du komme inn. Kanskje. Og for guds skyld, si at du bor på et dyrt hotell og at du jobber in the industry.

 

Trenerne her er guder. Og jeg er så sjokkfrelst. 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar