hits

Stor deodorant test

09.07.2014 - 09:50 5 kommentarer

 

 

Som dere vet er jeg veldig aktiv og derfor svetter jeg! Jeg er sikker på at det går rykter om at jeg har dårlig kroppsduft. Men ikke etter dette! Jeg har testet en rekke deodoranter og kommet fram til disse favorittene:

 

Nivea: Invisible for Black & White

Etterlatt inntrykk: Duften er søt, mild og fresh. Den etterlater ingen merker på klærne og holder lenge. Synd flakongen er så stygg.

Terningkast: 5

 

L?Occitane: Citrus Verbena Cooling Deodorant

Etterlatt inntrykk: Førsteinntrykket gir en sterk duft, nesten litt for maskulint. Men så ?vokser? den seg i takt med huden. Den føles litt klebrig på huden de første minuttene, så ikke ta på deg en singlet med det første.

Terningkast: 3

Biotherm: Deo Pure Invisible

Etterlatt inntrykk: Er duften litt for sterk og ?kremaktig?? Den ovale formen er ikke så brukervennlig, men denne varer hele dagen. Hurra! Deodoranten etterlater ikke merker på klærne.

Terningkast: 5

The Body Shop: Aloe Anti Perspirant Deodorant

Etterlatt inntrykk: Duften er så svak at en nesten må konsentrere seg om å kjenne noe. Det er en fordel til deg som ikke liker å blande for mye duft. Den etterlater ingen merker på klær.

Terningkast: 5

Dermalogica: Environmental Control Deodorant

Etterlatt inntrykk: Duften er aromatisk og veldig god. En får følelse av å være på spa når en skrur av korken. Her er det nemlig en svak duft av nellikblomst og koriander. Så deilig! Denne kan begge kjønn bruke. Deodoranten absorberes raskt og etterlater ingen merker.

Terningkast: 6

Helena Rubinstein: Nudit

Etterlatt inntrykk: Den svake duften av sitrus gir en sensuell og ren følelse. Ei heller ødelegger duftinntrykket for parfyme og andre kremer. Den etterlater ikke merker på klærne og det er godt.

Terningkast: 6

LaRoche Posay Physiological 24h Deodorant

Etterlatt inntrykk: Duften er frisk og kan minne litt om Lanosåpen. Den holder virkelig lenge! Perfekt til deg som trener.

Terningkast: 6

Clarins: Déodorant Roll- On

Etterlatt inntrykk: Den etterlater ingen merker på klærne. Hurra! Duften er frisk og mild, men en feminin touch.

Terningkast: 5

Aloe: Ever-Shield Deodorant

Etterlattinntrykk: Denne minner meg om duften fra min gamle bestemor. Det er noe medisinsk og sterilt over den. Den flasser noe voksnliknende når du skrur sticken opp, så unngå mørke klær!

 

Terningkast: 2

5 kommentarer

Ingrid

09.07.2014 kl.10:04

Har prøvd den første. Synes den var bra, men favoritten min er fra lancome :)

09.07.2014 kl.12:53

Stilig :) Kult at du tester ut litt, så andre slipper.

Elisa Røtterud

14.07.2014 kl.10:50

Det er hyggelig å høre:)Anonym:

Elisa Røtterud

14.07.2014 kl.10:50

Ja, enig. Den er god! IM:

Sid

30.07.2014 kl.12:34

Palmolive sine deodoranter er helt perfekte for aktive folk! Det er den eneste som fungerer for meg og den er ikke så latterlig dyr som mange av de du har tatt med i testen her.

Skriv en ny kommentar