hits

Jeansjente

01.07.2014 - 14:24 2 kommentarer

 

 

 

Jeg kjøper ikke mye klær. Men det er noe med  jeans... Det er akkurat som jeg er redd for å gå tom.  Merker som Wrangler, Levi's, Acne, MiH, Mardou & Dean og Genetic Denim er mine soleklare favoritter.  

Boy Friend: Når du går i boy friend jeans, husk på holdningen din! Jeg faller litt sammen i ryggen når jeg går i store bukser. Dessuten føler jeg meg mer rampete i boy friend, det er trolig en psykologisk effekt. Nesten så jeg spytter litt på gata. 

Stretch: Kjøper du behandlete stretch bukser, må du regne med at de fort blir ødelagte. Stretch er som en sjokktjukk strømpebukse. Har du en dårlig dag der en føler seg oppblåst, blir en liksom enda større i stretch. Har du en god dag, føler du deg som en rockestjerne anno 80-tallet. 

High Waist: Er lommene riktig plassert- så de ikke havner under rumpa- kan du få en riktig snasen rumpe i high waist. Beina kan også bli en smule lengre. Men pass på camel toe!

Denim på Denim er sommerens nøkkellook, mener jeg. Det er rampete, modig og uniformert. 

Skal du på fest er en hvit tee og rød leppestift gode kombinasjoner til dine jeans. Og et par høye sandaler. Da smeller du godt i asfalten! 

 

 

Fotocred: Maria Riis/mariariis.com

 

 

2 kommentarer

Therese

01.07.2014 kl.17:50

Hva slags jeans har du på bilde Nr 2? Den var utrolig fin!!!

Elisa Røtterud

01.07.2014 kl.19:23

Therese: Heia! Den er fra Genetic Denim. De er utrolig gode. Prisen er litt stiv, synes jeg. Jeansen er i tillegg store i størrelsen, så du går ned en størrelse når du kjøper den:) Ønsker deg en super dag videre!

Skriv en ny kommentar